G-CV0ZL47F6D
USD32,51
EURO34,87
GBP40,79
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,11
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kayseri, Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası ve Çocuk Şenliği’ne hazırlanıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kayseri, Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası ve Çocuk Şenliği’ne hazırlanıyor / Haberin Peşinde Urfa

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 12 şehirden 75 sporcunun katılacağı Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarına ve Çocuk Şenliği’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Büyükşehir belediyesi ev sahipliğinde, Türkiye Geleneksel Atlı Spor Dalları Federasyonu iş birliğinde Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde 16-17 Eylül günlerinde gerçekleşecek.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın vizyon projeleri ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan spor tesisleri ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yaparak Kayseri’nin spor merkezi olarak tanıtılmasına katkı sunmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, 2023 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları 16-17 Eylül günlerinde saat 09.00-18.00 arası Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde düzenlenecek.

Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakaları tabla bendi müsabakası ve kabak bendi müsabakaları ile tamamlanacak. 12 şehirden 75 sporcu 5 kategoride oklarını hedefe ulaştırmak için mücadele edecek.

Kayserililer, Büyükşehir’in ulusal ve uluslararası alanda ev sahipliği yaptığı dev organizasyonların yanı sıra milli takım sporcularının da antrenmanlarında tercihi ettiği Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde düzenlenecek Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası Final Müsabakalarında heyecan dolu yarışları yakından takip edebilecek.

Çocuk Şenliği de yapılacak

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, kültürüne sahip çıkan, ata sporunu yaşayan ve yaşatan kadim şehir Kayseri’de 2023 Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası’nı Spor A.Ş. Çocuk Şenliği ile birleştirecek.

Büyükşehir Belediyesi Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde 17 Eylül Pazar günü saat 14.30’da Çocuk Şenliği de düzenlenecek. Bu iki etkinlik ile Kayserililer adeta spor dolu bir gün yaşayacak.

Şampiyona ve çocuk şenliği için Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet Meydanı Valilik önünden saat 14.00’de hareket edecek ücretsiz servis imkanı sunulacak.

Hibya Haber Ajansı

Kayseri, Atlı Okçuluk Türkiye Şampiyonası ve Çocuk Şenliği’ne hazırlanıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!