G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,71
GBP40,60
BIST10.073,44
GR. ALTIN2.399,68
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kaspersky’nin Webby ödüllü podcast’inin yeni sezonu, kadınlara odaklanacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaspersky’nin Webby ödüllü podcast’inin yeni sezonu, kadınlara odaklanacak / Haberin Peşinde Urfa

Kaspersky’nin Fast Forward podcast serisi, teknolojiyi şekillendiren trendleri yakın geçmişin perspektifinden inceledi ve kadınların BT alanındaki liderliğine odaklandı.

Kaspersky’nin geleceğin süpermarketlerini ve yeni uzay yarışını inceleyen bölümler içeren Fast Forward 1. sezon, 2022'de En İyi Markalı Podcast dalında prestijli Webby Honoree ve Content Marketing Association tarafından Markalı Podcast dalında gümüş ödüle layık görüldü. 2. sezon, dijital kimlik, sanal varlık ve sürükleyici deneyimler konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri olan sanatçı ve yönetmen Ghislaine Boddington tarafından sunuluyor. Boddington düzenli olarak BBC Dünya Servisi için içerik üretiyor ve yardımcı sunuculuk yapıyor.

Ghislaine, 20 dakikalık her bir bölümde günlük yaşamı etkileyen teknolojilere dair bakış açısını ortaya koyuyor ve küresel endüstri uzmanları ve akademisyenlerle röportajlar yapıyor. Podcastın özgün müzik ve 'binaural' ses tasarımı hiper-gerçekçi, sürükleyici bir dinleme deneyimi yaratıyor. Programda ayrıca, Kaspersky Global Araştırma ve Analiz Ekibi (GReAT) Baş Güvenlik Araştırmacısı David Emm ile dinleyicilere kendilerini ve ailelerini çevrimiçi ortamda nasıl güvende tutabilecekleri konusunda tavsiyelerde bulunan 'Güvenlik Alanı' bölümü de yer alıyor.

İkinci sezonda bahsedilen teknolojiler arasında metaverse, sanal moda, aile yaşamında teknoloji, dijital sağlık ve artırılmış insanlar yer alıyor.

Kaspersky, kadınlara BT alanında kariyer yapmaları için ilham veriyor

Bu sezon özellikle kadınların teknolojide algıları nasıl değiştirdiğine ve teknolojiye nasıl öncülük ettiğine odaklanıyor. İki bölüm, oyun dünyasındaki kadınları, kız çocuklarını ve STEM (bilim, teknoloji, mühendislik, matematik) alanında kadınların kariyer yollarını inceliyor. Bu odak noktası, Kaspersky'nin Mart ayında yayınlanan ilk sürdürülebilirlik raporunda vurgulandığı üzere, kadınlara BT alanında kariyer yapmaları için ilham vermeye devam etme kararlılığının altını çiziyor.

Podcast serisinin sunucusu Ghislaine Boddington konuyla ilişkin şunları söyledi: 

“Fast Forward'ı sunmaktan ve dinleyicilerimizi bir an durup çevremizdeki teknolojilerin geçmişini ve gelecekteki olasılıklarını düşünmeye davet etmekten mutluluk duyuyorum. Bu dizi için evlerimizi, yaşamlarımızı ve işimizi iyileştiren öncü teknolojilerin ön saflarında çalışan dünyanın dört bir yanındaki en sevdiğim insanlardan bir kısmıyla röportaj yapmak büyüleyici bir deneyimdi. Bir eşitlik savunucusu olarak, teknoloji sektöründe çalışan kadınlar hakkında tartışmayı teşvik etmemizin ve her gün kullandığımız teknolojide kadınların ve kız çocuklarının olumlu temsilini desteklememizin hayati önem taşıdığına inanıyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Kaspersky’nin Webby ödüllü podcast’inin yeni sezonu, kadınlara odaklanacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!