G-CV0ZL47F6D
USD32,25
EURO35,05
GBP40,87
BIST10.319,96
GR. ALTIN2.466,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Karamollaoğlu’dan Muhtarlar Günü mesajı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Karamollaoğlu’dan Muhtarlar Günü mesajı / Haberin Peşinde Urfa

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, muhtarların taleplerini hayata geçirmek için mücadele edeceklerinin sözünü verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Karamollaoğlu, Twitter’dan yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“‘Muhtarlık’ kurumunun yaklaşık 2 asırlık mazisi vardır. Muhtarlarımız, yüksek rakımlı dağların arasında bir köyde de olsa, birçok ilimizin nüfusundan daha fazla bir mahallede de olsa; insanımızla doğrudan muhatap olan ve hayatın her alanına temas eden kişilerdir.

Devletimiz ve milletimiz arasında köprü görevi üstlenen, mahalle ve köylerimizde millet iradesinin mihenk taşı olan, demokrasimizin işleyişinde ve kamu idaresinde önemli bir yere sahip olan muhtarlarımızın çözüme kavuşmasını bekledikleri problemleri olduğunu biliyoruz.

Biz Saadet Partisi olarak, sevinçte, kederde, düğünde, cenazede, iyi günde, kara günde, gece gündüz demeden vatandaşımızın yanı başında olan muhtarlarımızın sorunlarının çözümü için mücadele etmeye kararlıyız.

Muhtarlarımıza ayrı bir bütçenin oluşturulması, muhtar adaylarının birleşik oy pusulası ile seçimlere katılması, muhtarlık hizmet binalarının tamamlanması ve iyileştirilmesi, belediye meclislerine davet edilip karar alma süreçlerinde söz sahibi olabilmeleri elzemdir.

Mesai saatlerinin düzenlenmesi ve yıllık izin hakkı gibi konuların yanında, Türkiye genelinde sayıları 50 bini aşan muhtarlarımızın tek bir çatı altında bir araya gelmesinin ve bu maksatla da ‘Türkiye Muhtarlar Birliği’nin kurulmasının gerekli olduğunu düşünüyoruz.

Muhtarlarımızın haklı taleplerin hayata geçirilmesi için mücadele edeceğimizin sözünü veriyorum. Bu vesileyle; yerel yönetimlerin olmazsa olmazı değerli muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle tebrik ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”


Hibya Haber Ajansı

Karamollaoğlu’dan Muhtarlar Günü mesajı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!