G-CV0ZL47F6D
USD32,21
EURO34,86
GBP40,57
BIST10.218,58
GR. ALTIN2.446,32
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Emirates, amiral gemisi A380 ile Narita’ya geri dönüyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emirates, amiral gemisi A380 ile Narita’ya geri dönüyor / Haberin Peşinde Urfa

Emirates, Japonya’nın günlük ülkeye gelen yolcu üst sayı limitini iptal etmesi ve ülkeye varışta yolcular için COVID-19 testi ve karantina protokollerini kaldırmasıyla, 15 Kasım’dan itibaren amiral gemisi A380’i Narita-Dubai güzergahında yeniden kullanmaya başlayarak kapasitesini artıyor.

Emirates, Japonya’nın günlük ülkeye gelen yolcu üst sayı limitini iptal etmesi ve ülkeye varışta yolcular için COVID-19 testi ve karantina protokollerini kaldırmasıyla, 15 Kasım’dan itibaren amiral gemisi A380’i Narita-Dubai güzergahında yeniden kullanmaya başlayarak kapasitesini artıyor. Japonya hükümetinin giriş kısıtlamalarının gevşetilmesiyle ilgili geçen ay yaptığı duyuru sonrası, Emirates, Narita ve Osaka aktarma noktaları için yapılan uçuş rezervasyonlarında ani bir yükselme yaşadı.

Emirates A380’in Narita seferlerine yeniden başlaması, havayolunun Japonya’nın turizm ve seyahat sektörüne olan uzun soluklu bağlılığının da altını çiziyor. Havayolu daha fazla kapasite sağlayarak Japonya için biriken seyahat talebini karşılamanın yanı sıra Boeing 777 ile gerçekleştirilen EK316/317 sefer sayılı günlük Osaka uçuşuyla yolculara seçenek ve esneklik sunmayı amaçlıyor.

Emirates bu yıl Osaka Kansai Uluslararası Havalimanı’na gerçekleştirilen başarılı seferlerin 20. yılını kutluyor. Emirates, 2002 yılında BAE ve diğer Arap Körfezi ülkeleri ile Japonya arasında havayolu bağlantısı kuran ilk havayolu şirketi olmuştu. Pandeminin yarattığı zorluklara rağmen, Emirates, Japonya ve diğer global pazarlar arasında temel malzemelerin havayoluyla taşınmasını sağlayarak yerel topluma katkıda bulunmaya devam etti.

60 ülkeden seyahat eden tatilseverler artık Japonya’yı vizesiz ve rehberli tur şartı olmadan ziyaret edebilecekler. Bununla birlikte, yolcuların yine de giriş şartlarını kontrol etmeleri gerekiyor. Bilet rezervasyonları emirates.com, Emirates Uygulaması veya seyahat acenteleri üzerinden gerçekleştirilebilir.

Narita çıkışlı ve varışlı seyahat eden yolcular, geniş ve konforlu kabinlerin, Uçak içi Dinlenme Alanları, First Class süitler ve Duş&Spa gibi yolculara gökyüzünde en iyi deneyimleri sunan ayrıcalıklı ürünlerin ve 5000’den fazla seç-izle eğlence kanalının yer aldığı ödüllü uçak içi eğlence sisteminin keyfini çıkarabilecekler. Havayolu seyahate olan talebin yükselmesine paralel olarak amiral gemisi A380’in kullanımını kademeli bir şekilde artırıyor. Emirates halihazırda Süperjumbo uçağını 30’dan fazla global varış noktasında kullanıma sundu ve yakın gelecekte daha fazla uçuş noktası duyurulması bekleniyor.

Hibya Haber Ajansı

Emirates, amiral gemisi A380 ile Narita’ya geri dönüyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!