G-CV0ZL47F6D
USD32,51
EURO34,92
GBP40,77
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.433,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Kağıthane Belediyesi’nin Genç Vadi tesisi açılıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kağıthane Belediyesi’nin Genç Vadi tesisi açılıyor / Haberin Peşinde Urfa

Kağıthane Belediyesi’ne ait gençlerin birçok alanda teorik ve pratik eğitimler alabileceği içerisinde 20 bini aşkın kitap, okuma alanları ve atölyeler bulunduran Genç Vadi açılıyor.

Gençler hayal ettiklerini projelerini burada gerçekleştirme fırsatı elde edecek.

Genç Vadi’nin içerisinde Millet Kıraathanesi, Genç Girişimci ve Proje Üretim Merkezi ile Siber Güvenlik ve Kodlama Merkezi yer alıyor.

Genç Vadi Millet Kıraathanesi’nin içinde; roman, edebiyat, tarih, sosyoloji, psikoloji, tasavvuf, bilim, felsefe, araştırma, siyaset, şiir, hikaye, kişisel gelişim, aile ve çocuk, sağlık, eğitim, mutfak ve çocuk olmak üzere 18 kategoride 20 binin üzerinde kitap yer alıyor. Toplam 156 kişilik kapasitesi ile her yaştan vatandaşın faydalanacağı Genç Vadi’de kitap okuma alanları, ücretsiz internet hizmeti, çorba ve kek ikramlarına yer verilecek.

Genç Girişimci ve Proje Üretim Merkezinde; nitelikli projeler üretilebilmesi amacıyla gençlere Proje Üretim Destek Odası ve Vizyoner Gençler Dijital Platformu kurulacak. Burada eğitim alacak gençlerin projeleri daha sonrasında yatırımcılara tanıtılacak. Merkez binasında 5 adet çalışma ofisi, 1 adet toplantı odası, 1 adet idari ofis, 1adet sekretarya bulunuyor. Merkezdeki ekipmanlar da son teknoloji ürünlerden seçildi. Gençler in projeleri için 20 adet masaüstü, 15 adet dizüstü bilgisayar, 10 adet çizim tableti, 1 adet projeksiyon cihazı ve 2 adet TV ünitesi tahsis edildi.

Siber Güvenlik ve Kodlama Merkezi’nde; 15-19, 20-24 ve 25-29 yaş grubu gençler için 1 adet Kodlama, 15 kişi kapasiteli 1 adet Siber Güvenlik Atölyesi, 15 kişi kapasiteli 2 adet Oyun Geliştirme Atölyesi kuruldu. Gençlerin Siber Güvenlik ve Kodlama alanında kendilerini geliştirebilmeleri için burada eğitimler verilecek.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin son hazırlıkları yerinde inceleyerek tesisin yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Kağıthane Belediyesi’nin Genç Vadi tesisi açılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!