G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,57
GBP40,47
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.385,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İzmir Haziran’da kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir Haziran’da kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak / Haberin Peşinde Urfa

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Haziran ayında kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi (AASSM), Haziran ayında kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

İKSEV’in 36. Uluslararası İzmir Festivali açılışı AASSM’de

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İKSEV tarafından 2 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında 36. Uluslararası İzmir Festivali Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde olacak. Açılış şef Oğuzhan Balcı yönetiminde Özgecan Günöz ve Can Özhan'ın solistliğindeki İZDSO konseri ile başlayacak. Konser, 2 Haziran Cuma günü AASSM Büyük Salon’da olacak.
15 Haziran tarihinde ise yine 36. Uluslararası İzmir Festivali kapsamında AASSM Büyük Salon’da geleneksel, çağdaş, bilgisayar destekli müzik, dans, tiyatro gibi farklı disiplinlerden sanatçılarla çalışan L'acheron müzikal bir gösteri sunacak.

Prof. Dr. Ahmet Yürür'ü anma etkinliği

İzmir Büyükşehir Belediyesi, elli yıllık meslek hayatında Türkiye’nin kompozisyon, müzikoloji ve müzik yöneticiliği gibi önemli alanlarına sıra dışı katkılarıyla tanınan çağdaş Türk besteci ve kompozisyon öğretmeni Prof. Dr. Ahmet Yürür’ü anacak. 13 Şubat 2023 tarihinde hayata gözlerini yuman Yürür için 5 Haziran saat 20.00'de Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi Küçük Salon’da anma etkinliği yapılacak.

Çoksesli Çocuk Korosu konseri

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu, 17 Haziran Cumartesi günü konser verecek. Sanat yönetmenliğini İbrahim Yazıcı'nın, koro şefliğini Türker Barmanbek'in, koro şefi yardımcılığını ise Halil İbrahim Aydın'ın üstlendiği konser, 13.00'da İzmirli dinleyicileriyle buluşacak. Konsere katılım ücretsiz olacak

Zuhal Olcay AASSM sahnesinde

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 16 – 23 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenecek 3. İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali kapsamında ise sanatçı Zuhal Olcay 19 Haziran'da AASSM sahnesine konuk olacak. Konser, saat 20.30’da başlayacak.

Hibya Haber Ajansı

İzmir Haziran’da kültür-sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!