G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,77
GBP40,70
BIST10.230,73
GR. ALTIN2.395,54
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İyilik Şampiyonası’na Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nden ödül

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyilik Şampiyonası’na Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nden ödül / Haberin Peşinde Urfa

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki AK Parti belediyeleri arasında düzenlediği “Tam Bana Göre Gençlik ve Yerel Yönetimler” temalı proje yarışmasında Tuzla Belediyesi’nin ‘İyilik Şampiyonası’ yarışması ödüle layık görüldü. Ödülü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Türkiye genelindeki AK Parti belediyeleri arasında düzenlediği “Tam Bana Göre Gençlik ve Yerel Yönetimler” temalı proje yarışmasında Tuzla Belediyesi’nin ‘İyilik Şampiyonası’ yarışması ödüle layık görüldü. Ödülü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nca Başkan Millet Bahçesi’nde düzenlenen Gençlik ve Yerel Yönetimler temalı ‘Tam Bana Göre Festival’ başladı. Festival kapsamında Türkiye genelindeki AK Parti belediyeleri arasında düzenlenen “Tam Bana Göre Gençlik ve Yerel Yönetimler” temalı proje yarışması düzenlendi. Düzenlenen yarışmada Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı tarafından hayata geçirilen gençlerin iyilikte yarıştığı ‘İyilik Şampiyonası’ ödüle layık görüldü. Ödülü Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’den aldı.

“Festivalde güzel bir ödül aldık”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” AK Parti Genel Merkezimizin düzenlemiş olduğu Tam Bana Göre Gençlik Festivali’ndeyiz. Gerçekten festivalde muhteşem manzaralar ile karşılaştık. Her belediye muhteşem stantlar kurmuşlar. Çok inovatif içerikler ile gençliğe yönelik sosyal, kültürel, bilim ve sanata yönelik birçok etkinliği gördük. Tuzla Belediyesi olarak burada yerimizi aldık. İyilik Şampiyonası ile yarışmaya katılmıştık. Festivalde güzel bir ödül aldık. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Ödül alan diğer belediyeleri de tebrik ediyorum” dedi.

“Geleceği gençlerle birlikte çizeceğiz”

Başkan Yazıcı, “Gençlerle birlikte geleceği çizme konusunda Tam Bana Göre Festival, Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, ‘ Biz gençlikle beraber, gençlerle birlikte siyasete başladık. Gençlikle beraber yürüdük ve gençler birlikte geleceğe de yürüyeceğiz’ dedi. Sayın Cumhurbaşkanımız çok net altını çizdi. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesi ile gençlerle birlikte yürümenin keyfini, mutluluğunu ve geleceğe emin adımları birlikte atıyoruz. Bütün gençlere buradan selam olsun. Gençlerle beraber bilim, sanat, teknoloji dahil olmak üzere geleceği birlikte çizeceğiz” dedi.

İyilik Şampiyonası; Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın destekleriyle Tuzla Belediyesi tarafından İstanbul’da gerçekleştirildi. Lise ve üniversite öğrencilerinden oluşan 4 bin genç kendi aralarında kurdukları bin takım ile 11 farklı görevde iyilikte yarıştı.

Hibya Haber Ajansı

İyilik Şampiyonası’na Tam Bana Göre Gençlik Festivali’nden ödül

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!