G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İYİ Partili Mısırlıoğlu: “1 aylık elektrik bedeliyle 3 yıl önce fabrika kuruyorduk”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Partili Mısırlıoğlu: “1 aylık elektrik bedeliyle 3 yıl önce fabrika kuruyorduk” / Haberin Peşinde Urfa

AFYONKARAHİSAR – 12.04.2023 – HİBYA – İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve milletvekili adayları, İscehisar’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu ve milletvekili adayları, İscehisar’da çeşitli ziyaretlerde bulundu. İftar yemeğinde bir araya gelen parti üyeleri, yemeğin ardından seçim istişaresi yaptı. İl Başkanı Mısırlıoğlu, programda yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirerek önümüzdeki seçimin ehemmiyetine vurgu yaptı.

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, programda yaptığı konuşmada seçim süreci boyunca yoğun bir tempoyla çalışacaklarını söyledi. Mısırlıoğlu, şöyle konuştu:

“Seçimlere giderken çok önemli süreçlerden geçtik. 2 Nisan’da ön seçimimizi yaptık. Ondan önce aday adaylarımızın ilçe ziyaretleri vardı. Hepiniz belki çok fazla rahatsız edildiniz. Mesajlarla, telefonla, ziyaretlerle ama bunlar gerçekten önemliydi. Bu konuda yapılan bütün çalışmalar teşkilatın en küçük en uyuyan hücresini dahi uyandırdılar. Bir partinin tabanındakiler teşkilat üyeleridir. Bu üyelerin parti içi seçimlerde katılım oranı partinin önümüzdeki seçimdeki oy oranını gösterir. Şimdi belki size afaki gelecek ama ön seçime yüzde 65 katılım var. Yüzde 65 katılım demek ne demek biliyor musunuz? Partinin yüzde 65’i bu seçimi önemsiyor. Dolayısıyla bu oran, sandığa bize oy verecek yüzde 65 kişiyi getirecek anlamına gelir. Yüzde 50’nin altında bir oy almayacağız ben bunu görüyorum. Bunu samimiyetle söylüyorum. Adaylarımızın hiçbirinin eksisi yok.”

Mısırlıoğlu, iktidarın feleği şaşmış bir vaziyette kendilerine çamur attığını ancak asıl kendilerinin HDP ile ittifak yaptığını söyledi. Mısırlıoğlu, “İktidar, feleği şaşmış vaziyette toplumun içine çıkıp sadece terörün haricinde izah edeceği bir şey yok. 21 yıl önce bu PKK’nın siyasi ayağı olan bu partiler mecliste yoklardı. Bunların önüne açıp meclise sokan AK Parti’dir. Bunları cesaretlendirip mecliste Türk Devleti’ne ve Türk Milleti’ne kafa tutturan AK Parti’dir ama geldiğimiz son durum, 21 yıl sonra kendi yönettikleri ülkede nerdeyse Kılıçdaroğlu yönetiyormuş gibi kendi yönettikleri döneme devri sabık yaratarak kendilerini eleştiriyorlar. PKK ile ortaklığı, meclisteki durumu biz yaratmışız gibi muhalefet partilerine çamur atıyorlar. Kendilerinin aday listelerini ben inceledim. AK Parti’nin adaylarına bakın, Doğu ve Güneydoğu illerinde ağabeyi AK Parti’den adaysa kardeşi HDP’den aday. 21 ilde tespit edilmiş, seçilecek sıralarda hem HDP’den hem AKP’den aynı aileden ya da amca çocuğu veya aynı aşiretin insanları var. Biz resmen terörün karşısında olan bir partiyiz. Devlet ve millet düşmanlarının karşısında olan bir partiyiz.” diye konuştu.

“1 aylık elektrik bedeliyle 3 yıl önce fabrika kuruyorduk”

Ülke ekonomisinin gidişatına dikkat çeken Mısırlıoğlu, şöyle devam etti:

“İscehisar, Türkiye’de KDV’si fazla veren nadir ilçelerden biridir. Ülkeye, devlete yükü olmayan ilçelerden biridir ama İscehisar İlçesi’nde şurada bundan 5 sene evvel bu gün 1 aylık elektrik faturasına karşılık biz tam teşekküllü fabrika kuruyorduk. Ben de mermerciyim. 1 milyon 800 bin TL’lik fatura gelmiş. Bu paraya bundan 3 – 4 sene önce fabrika satın alıyorduk, fabrika kuruyorduk. Bu gün 1 aylık elektrik faturası veriyoruz. Asıl anlatılması gereken bu. İşçinin aylık sigortaları, stopajları, gelen zamlar, kullanılan elektriğin, soketlerin maliyetleri, mazotun, nakliyenin maliyeti içinden çıkılmaz bir hal aldı.”

Başkan Mısırlıoğlu’nun ardından milletvekili adayları da birer konuşma yaparak seçim süreci boyunca hız kesmeden çalışmalarına devam edeceklerini söyleyerek ülke menfaati için İYİ Parti’nin bu seçimden zaferle çıkması gerektiğini söyledi.    

Hibya Haber Ajansı

İYİ Partili Mısırlıoğlu: “1 aylık elektrik bedeliyle 3 yıl önce fabrika kuruyorduk”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!