G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İYİ Partili Akgün: “Tüm devlet memurlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Partili Akgün: “Tüm devlet memurlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz” / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA-29.03.2023-HİBYA- İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, “Eğitim çalışanlarının olduğu gibi tüm devlet memurlarımızın da sesi olmaya devam edeceğiz.” dedi.

İYİ Parti Sakarya İl Başkanı Fatih Akgün, 14 bin 43 eğitim çalışanını ilgilendiren ve Sakarya’daki tüm ilçeleri de kapsayan maaş promosyon anlaşmasını yakından takip ettiklerini belirtti.  

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan İYİ Partili Akgün, “Eğitim çalışanlarına sadaka gibi verilen tekliflerin yanı sıra ihale şartnamesindeki garabetler de gözümüzden kaçmadı. Enflasyon gerçeği gözardı edilerek birçok eğitim çalışanın 2023’ün Kasım ayında alacağı tutar için şimdiden ihaleye çıkılmasının mantığını anlamış değiliz.” ifadelerini kullandı.

Akgün, “Eğitim paydaşları, geçen sene bankaların kurumlara 40 bin gibi rakamlar verdiği dönemde, maaş promosyon sözleşmelerinin iptal edilmesini talep etmiş Sakarya’nın eğitim yöneticileri bu haklı taleplere kulak tıkamıştır.” diyerek şunları kaydetti:

“Sonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün geldiği noktada ihale kapsamı daraltılmış bir kaç ilçeyi kapsayacak şekilde tekrarlanmıştır. O zaman bu kadar zaman kaybının sebebi neydi? Ferizli ilçemizde banka ile olan sözleşme, şubat ayında bitmiş eğitim çalışanları nisanı beklemek zorunda kalmıştır. İhale sürecinde eğitim paydaşlarına neden fikirleri sorulmamıştır? Birçok eğitim sendikasının gözlemci olarak ihale sürecine katılma talepleri neden reddedilmiştir? Bizler bir gizlilik görüyoruz.” 

Eğitim çalışanlarının olduğu gibi tüm devlet memurlarının da sesi olmaya devam edeceklerini ileri süren Akgün, “Sakarya’da neden şeffaflıktan bahsedemiyoruz? Bizler vicdanları yaralayan, halkımızda rahatsızlık uyandıran her konunun müdahiliyiz. Eminiz ki sizde bu konulara kurumunuzu zan altında bırakmayacak cevaplar vereceksinizdir. Aksi takdirde vatandaşın düşüncelerinde ne kadar haklı olduğunu ve ithamların doğru olduğunu tüm kamuoyu görecektir.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İYİ Partili Akgün: “Tüm devlet memurlarımızın sesi olmaya devam edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!