G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,78
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.400,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu; “20. Yılında AK Parti Sunar: Çöküş ekonomisi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu; “20. Yılında AK Parti Sunar: Çöküş ekonomisi” / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti’den 28. Dönem Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine yönelik yeni bir kampanya videosu daha geldi.

İYİ Parti’den seçim kampanyasına yönelik yeni bir kampanya videosu daha geldi.

İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre, ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör ve demokrasi teması işlenen iletişim kampanyası serisinin üçüncü videosu; “Çöküş Ekonomisi” oldu.

Videoda AK Parti iktidarının ekonomi politikasındaki ciddiyetsizlikler, yanlışlar ve tutarsızlıklar somut örnekler üzerinden işlendi.

“20. Yılında AK Parti Sunar” yazısıyla açılışı yapılan videonun ilk bölümünde; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Bazı kesimlerde bir şükürsüzlük, bir tatminsizlik, bir karamsarlık hali aldı başını gidiyor.” sözleri karşılığında ekonomik zorluklara karşı vatandaşların “Bizi bu duruma düşürenlere hakkımı helal etmiyorum.” sözleri yer aldı.

‘’Çöküş ekonomisi’’ seslendirmesiyle; “Sabah akşam her gün simit yiyorum.” diyen, et alamayan vatandaşların görüntüleri karşılığında; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Refah Partisi dönemindeyken dönemin iktidarına karşı kullandığı; “Saf olma, ekonomide kaide alım gücüyle ölçülür.” ifadelerine de yer verildi.

Videonun ikinci bölümünde, “Beceriksizliği örtbas için söylenen binbir yalan” seslendirmesiyle; vatandaşların ekonomiye karşı isyanlarının yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Neymiş? Millet açmış.”  “Sakın ha bunlara aldırmayın. Bizde kriz falan yok.” söylemleri yer aldı.

Videonun üçüncü bölümünde; “Ciddiyetsizliğin gölgesinde kayıp bir bakan” seslendirmesiyle Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’ye yer verildi. Videoda Nureddin Nebati’nin, “Ekonomi gözlerdeki ışıltıdır. Benim gözlerimdeki ışıltıyı arkadaşlarım görüyor.” sözleri karşılığında genç bir kızın ağlayarak sarf ettiği “Kış geliyor, mont almamız gerekiyor. Kaç lira olmuş? 300 lira, 400 lira.” sözleri ve ifadeleri yer alırken yine Nureddin Nebati’nin; “Ekonomi canlı mı? Canlı. Çift hane, çift hane” söylemleri yer aldı.

Videonun son bölümünde; “Bitmek bilmeyen bir inat” seslendirmesiyle; sarayın ihtişamlı görüntüleri karşılığında ve vatandaşların çaresizliklerine yer verilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Faiz sebep, enflasyon sonuçtur.” sözleri işlendi.

Videonun sonunda ise Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve çeşitli demografilerden vatandaşların yer aldığı illüstrasyon çizimlerin yer aldığı görsel ile birlikte Akşener’in; “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak!” ifadelerine yer verilerek 2023 yılında; Atatürk’ün vizyonu, her daim ileri düsturu, 1923 ruhu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in liderliğinde Türkiye’nin tarih yazacağı mesajı verildi.

Hibya Haber Ajansı

İYİ Parti’den yeni kampanya videosu; “20. Yılında AK Parti Sunar: Çöküş ekonomisi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!