G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,75
GBP40,79
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.408,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İYİ Parti seçim hazırlıklarını Konya’da başlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ Parti seçim hazırlıklarını Konya’da başlattı / Haberin Peşinde Urfa

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı ve ekibi sandık ve seçim güvenliği toplantıları için sahaya indi. İlk toplantı 2 Eylül Cumartesi günü İYİ Parti Konya İl Başkanlığında gerçekleştirildi.

Partiden yapılan açıklamaya göre, İYİ Parti Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy’un ev sahipliğinde yapılan toplantıda, 14-28 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşen Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecindeki sandık ve seçim güvenliği çalışmaları değerlendirildi.

Toplantıya katılan ilçe başkanları, seçim işlerinden sorumlu ilçe başkan yardımcıları ve ilçe seçim kurulu üyeleri sandık ve seçim güvenliği konusunda kendi ilçelerinde yaşadıkları sorunları dile getirdiler ve çözüm önerilerini tartıştı.

Seçim İşleri Başkanı Av. Sedat Aksakallı, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimlerinde adres değişikliği yapmış seçmenlerimizin bulundukları adreste oy kullanabilmeleri için seçimin takribi başlangıç tarihi olan 1 Ocak 2024’ten üç ay önce, yani 1 Ekim 2023 tarihine kadar adres bildirimlerini yapmaları gerektiğini hatırlattı ve bu konuda seçmenlerin bilgilendirilmesini istedi.

İYİ Parti’nin Mahalli İdareler Seçimlerine bütün il ve ilçelerde güçlü adaylarla girmek konusundaki kararlılığını vurgulayan Aksakallı, şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener, partimizin kuruluş yıldönümü olan 25 Ekim 2023 tarihinde İYİ Parti’nin yerel yönetimler vizyonu ve belediyecilik yaklaşımını milletimizle paylaşacak. Bütün il, ilçe ve beldelerde seçime güçlü adaylarla ve çözümlerle girmeye hazırlanıyoruz. Seçimlerde başarılı olmanın en önemli koşullarından biri de sandık ve seçim güvenliğini sağlayabilmek. Bu nedenle, gerek İlçe Seçim Kurullarında gerekse sandık kurullarında görev alacak partililerimize büyük sorumluluk düşüyor. Ocak ayında yeniden teşekkül edecek İlçe Seçim Kurullarına sağlıklı görevlendirme yapılması çok önemli. Mahalli İdareler Seçimlerinde sandıklarda görev yapacak sandık kurulu üyeleri ile müşahitleri titizlikle belirleyip eğitimlerini verelim. İlçe başkanlarımızın bir an önce çalışmaya başlamalarını rica ediyorum. Seçim İşleri Başkanlığı olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda sizlere rehberlik etmeye ve destek olmaya hazırız. Ülkemiz ve partimiz için büyük önem taşıyan bu seçimde bütün ilçe başkanlıklarımızın görevlerini hakkıyla ve eksiksiz yerine getireceğinden hiç kuşkum yok.”

Hibya Haber Ajansı

İYİ Parti seçim hazırlıklarını Konya’da başlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!