G-CV0ZL47F6D
USD32,41
EURO34,84
GBP40,81
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İtfaiye öncüsü bahane makam aracı şahane

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İtfaiye öncüsü bahane makam aracı şahane / Haberin Peşinde Urfa

Vergisiz lüks araç için bulunan “itfaiye öncü aracı’’ alma yöntemine, AKP’li Tokat Turhal Belediyesi ile Rize Derepazarı Belediyesi de katıldı.

Belediyelerin vergisiz lüks araç için bulduğu “itfaiye öncü aracı” alma yöntemine, AKP’li Tokat Turhal ile Rize Derepazarı Belediyesi de katıldı. ÖTV ve KDV’den muaf olan araçlar, İtfaiye teşkilatına alınmış görüntüsü altında, başkanlara makam aracı yapılıyor. AKP’li İlker Bekler’in başkanlık yaptığı Turhal Belediyesi, 354 bin TL’ye öncü araç satın alıyor. .le ilanında aracın “büyülü siyah” rengi olması istendi. MHP’den seçilip istifa eden Selim Metin’in başkan olduğu Rize Derepazarı Belediyesi de 320 bin TL’ye “piyano siyahı” renginde öncü araç alacak.

SANKİ UZAY ARACI

Turhal Belediyesi 15 Haziran 2021’de .leye çıkarak itfaiye öncü aracı satın alacağını duyurdu. 1 Temmuz 2021’de otomobil için 354 bin TL’lik sözleşme imzalandı.  Araç fabrikanın seri üretimindeki en son model ve tipte olacak. Otomatik 7 ileri DSG sistemi bulunacak. Motor hacmi 1801-2000 cc aralığında rengi ise “büyülü siyah” olacak.

Elektronik stabilite kontrol programı, dinamik şasi kontrol, yağmur sensörü, arka sis farı, iç ambiyans aydınlatması, çift bölgeli iklimlendirme, 12 hoparlörlü ses ve sürücü yorgunluk tespit sistemi bulunacak. Isıtmalı ön ve arka koltuklar, karartılmış arka camlar, bluetooth sistemi ile uyumlu deri direksiyon simidi, tam deri koltuklar, panaromik sunroof da olacak.

Selim Metin

RİZE’DEKİNİN RENGİ PİYANO SİYAHI OLACAK

MHP’den seçilip istifa eden Selim Metin’in başkanlık yaptığı Rize Derepazarı Belediyesi ise öncü araç için 11 Haziran’da .leye çıktı, 2 Temmuz’da sözleşme imzalayarak 320 bin TL ödedi. Araç “piyano siyahı’ rengi, akıllı çift bölgeli iklimlendirme ve 12 hoparlörlü ses sistemli olacak. Sürücü yorgunluk tespit sistemi, masaj fonksiyonlu sürücü koltuğu, deri ve ısıtmalı koltuklar, krom dekorlu ön ızgara, dokunmatik multimedya ekran, ışıklı makyaj ayna, deri kaplı vites topuz, 10 renkli iç ambiyans aydınlatma, arka koltuk uyku paketli ve panaromik sunroof da bulunacak.

İtfaiye öncüsü bahane makam aracı şahane

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!