G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,79
GBP40,69
BIST10.005,52
GR. ALTIN2.440,01
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İstanbul Valisi Gül, Güngören’de incelemelerde bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbul Valisi Gül, Güngören’de incelemelerde bulundu / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Valisi Davut Gül, Güngören İlçesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Günün erken saatlerinde başlayan incelemelerde Vali Gül’e Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük ile Belediye Başkanı Dr. Bünyamin Demir eşlik etti.

Vali Gül, Perşembe mesaisine Güngören Fetih Camii’ni ziyaret ederek başladı. Vatandaşlarla bir araya gelen Vali Gül, burada bir süre vatandaşlarla çay ve simit eşliğinde sohbet etti. Vali Gül, Güngören temaslarında ilçede yapımı devam eden Erhan Dedeoğlu Anadolu Lisesi, Tozkoparan Kentsel Dönüşüm Alanı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü inşaatlarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Vali Gül, ayrıca Güngören Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Güngören Polis Merkezi, Bilim Güngören, Güngören Gösteri Merkezi, Aşevi ve Millet Bahçesi, Merter Tekstil Ticaret Merkezi, İnönü ve Menderes Caddeleri Esnaflarını,  Harzemi Öğrenci İstasyonu ve Şehit Jandarma Özcan Canik’in Güngören’de bulunan ailesini de ziyaret etti. Vali Gül, aileye tekraren taziye dileklerini iletti.

Güngören mahalle muhtarlarıyla da bir araya gelen Vali Gül, muhtarlar ile tanışmasının ardından bölge ile ilgili talepleri dinledi.

“Güngören’in çözülemeyecek hiçbir meselesi yok”

Güngören’de yürütülen çalışmalara değinen Vali Gül, “Muhtarlarımızın ilettikleri talepleri not aldık. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, muhtarlarımızı biz il valilerimize emanet etti, bizlere emanetsiniz. Kamu ile vatandaş arasında önemli bir köprü görevi görüyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyoruz. İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’nın talimatlarıyla düzensiz göçle mücadele ediyoruz. Bu kapsamda ülkemize kaçak yollardan gelen, kalış süresi dolan, suç işleyen ve dilencilik yapanları sınır dışı ediyoruz. Eğitimde ise yapımı devam eden okullarımızı ve programa alınacak okullarımızı takip ediyoruz. Güngören’de asayiş rakamları çok iyi durumda. Daha çok alanda olup çalışacağız. Kurumlar arası koordinasyonu önemsiyorum. Mahalle ölçeğinde her bir işimizi takip eden siz muhtarlarımızla teşekkür ediyorum. Kısa bir süre içerisinde el ele vererek kalan sorunlarımızı çözüme kavuşturacağız Güngören’in çözülemeyecek hiçbir meselesi yok. Aldığımız kararların hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Zafer Aktaş: “Güngören’de kişilere karşı olaylarda 100 olaydan 98’i aydınlatılıyor”

İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, “İlçemizde 2 polis merkezi ile hizmet vermekteyiz. Ayrıca bir İlçe Emniyet Müdürlüğü binamız yapım aşamasında. Güngören’de kişilere karşı gerçekleştirilen olaylarda yüzde 98’i aydınlatılıyor. İlçemizin ve İstanbul’un huzuru için çalışıyoruz.” dedi.

Genç Osman Kültür Merkezi’ndeki programa; Güngören Kaymakamı Abdullah Küçük, Belediye Başkanı Dr. Bünyamin Demir, İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Muhtarlar Daire Başkanı Suna Üstüner, Güngören mahalle muhtarları, ilçe müdürleri ile ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

 

Hibya Haber Ajansı

İstanbul Valisi Gül, Güngören’de incelemelerde bulundu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!