G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İSPARK, 66 bin servis aracı için ücretsiz otopark projesini başlattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSPARK, 66 bin servis aracı için ücretsiz otopark projesini başlattı / Haberin Peşinde Urfa

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSPARK’tan 66 bin servis aracını cadde ve sokaklardan İSPARK’a çekecek eylem planında ilk adımı atıldı.

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki İSPARK’tan 66 bin servis aracını cadde ve sokaklardan İSPARK’a çekecek eylem planında ilk adımı atıldı. Gelişigüzel ve uygunsuz yapılan parklanmalar, acil durumlarda ilk yardım araçlarının geçişini zorlaştıran uygulamalara son verecek ücretsiz otopark projesi hayata geçti.

İSPARK, Anadolu ve Avrupa yakasında servis araçlarına ücretsiz hizmet verecek açık otopark alanlarını belirleyerek pilot uygulamayı başlattı. İlk etapta Ataşehir, Bağcılar, Bakırköy, Şişli ve Eyüpsultan ilçelerinde 210 araç kapasiteli beş otopark hizmete girdi. Beş otoparkın ardından kısa zamanda, Ataşehir ve Esenler’de üç yeni nokta daha servis araçlarının kullanımına açılacak. Servis araçlarının hizmetine sunulan ücretsiz açık otopark bilgileri ve konumları İSPARK mobil uygulama üzerinden de görülebiliyor.

İSPARK, ücretsiz olarak hizmet verecek otopark girişlerine dikkat çekecek uyarıcı tabelalar yerleştirdi. Servisler, taşıdıkları yolcuları okul ve iş merkezlerine bıraktıktan sonra servis araçları için açılan İSPARK otoparklarını süre sınırı olmadan ücretsiz olarak kullanabilecekler.

Servis araçlarına ücretsiz otopark projesi, yayalar için de büyük bir kolaylık sunuyor. İstanbullular, servislerin iş merkezlerinin önüne gelmesini beklemeden yürüme mesafesinde bulunan İSPARK otopark alanlarına giderek kolaylıkla servislere binebilecekler.

İSPARK, İstanbulluların trafiğin yoğun olduğu saatlerde en uygun ulaşım çözümlerine erişimlerini sağlamak amacıyla 5 ilçede yeni açılan 5 otopark alanıyla servislere ücretsiz otopark hizmeti veriyor. Projeyi yaygınlaştırmak için planlama ve fizibilite çalışmalarını sürdüren İSPARK, birçok ilçede yeni otopark noktalarını servis araçlarının kullanımına sunmaya devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

İSPARK, 66 bin servis aracı için ücretsiz otopark projesini başlattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!