G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,79
GBP40,73
BIST10.183,28
GR. ALTIN2.405,06
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İşkenceci kocasını öldürmüştü! İşte #Melekİpek’in ilk sözleri!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İşkenceci kocasını öldürmüştü! İşte Melek İpek’in ilk sözleri! / Haberin Peşinde Urfa

Antalya’da işkenceci kocasından kurtulmak için öldüren 31 yaşındaki Melek İpek tutuklanmasının ardından cezaevine giderken “Kızlarımın kokusu olmadan uyuyamam. Bana giysilerinden getirin” dedi. Bunun üzerine yakınları Melek İpek’in kızları C.D.İ. (9) ve İ.N.İ.’nin (7) çamaşırlarını cezaevine yetiştirdi.

Antalya’da, kendisini kelepçeleyerek işkence yapan eşi Ramazan İpek’i (36) öldüren Melek İpek (31) tutuklanmasının ardından cezaevine giderken, “Kızlarımın kokusu olmadan uyuyamam. Bana giysilerinden getirin” dedi.

 

 

Bunun üzerine yakınları Melek İpek’in kızları C.D.İ. (9) ve İ.N.İ.’nin (7) çamaşırlarını cezaevine yetiştirdi. Melek İpek’in babası Menderes Çelik ve annesi Hatice Çelik ise kızlarının emaneti torunlarına sahip çıktı.

ANNELERİNİ SORUYORLAR

Kızının yıllarca işkence gördüğünü söyleyen Hatice Çelik, “Saçının teline zarar vermediğim kızımın yüzünü görünce beynimden kaynar sular döküldü. İnsanlık kırıntısı olan bir kişi bile bunu iki çocuğunun annesine yapmaz. Torunlarım annelerinin cezaevine konduğunu bilmiyor. Sürekli annelerini soruyor. Kızım çıkana kadar gözüme uyku girmez” dedi.

 

 

Melek İpek’in avukatı Hüseyin İlerioğlu ise “Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir olayda kadın tutuklanmaz. Karara 7 gün içinde itiraz edeceğiz. Hukuki mücadelemiz de Melek İpek beraat edinceye kadar sürecek” dedi.

Melek İpek’in ifadesinde, 2011’de ilk kızına hamileliği sırasında eşi Ramazan İpek’in eve kuma getirdiği 18 yaşındaki M.A.’nın da daha sonra evlendiği ortaya çıktı.

‘SERBEST BIRAKILSIN’ PAYLAŞIMLARI

Tutuklanan Melek İpek’in serbest bırakılması için sosyal medyada “hashtag”ler açıldı. Şule Çet Dayanışma Platformu’nun “Melek İpek, darp gördüğü iki çocuğunu öldürmekle tehdit eden Ramazan İpek’i nefsi müdafaa yaparak öldürdü” paylaşımı binlerce sosyal medya kullanıcısı tarafından beğenildi. Birçok kadın platformu da İpek’in serbest bırakılmasını talep etti.

Antalya, işkence, Ramazan İpek, melek ipek, işkenceci koca, GÜNCEL Haberleri

İşkenceci kocasını öldürmüştü! İşte #Melekİpek’in ilk sözleri!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!