G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Infinix GT 10 Pro üstün oyun performansı ve Cyberpunk tasarımı ile geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Infinix GT 10 Pro üstün oyun performansı ve Cyberpunk tasarımı ile geliyor / Haberin Peşinde Urfa

Cyberpunk estetiğini yüksek oyun performansıyla birleştiren Infinix GT 10 Pro, GameX 2023 fuarında oyun severler ile buluştu.

Mobil oyunların artan popülaritesi, özellikle bütçe bilincine sahip oyuncular arasında önemli bir talep yarattı. Infinix GT 10 Pro bloatware veya reklamların rahatsızlığı olmadan hem donanımı hem de yazılımı optimize eden modern kullanıcı deneyimi ile yeni bir standart belirliyor. Bununla birlikte mevcut pazarda oyun deneyimi sunan, uygun fiyatlı seçenekler bulunmaması, Infinix GT 10 Pro'yu oyun akıllı telefonu anlamında oyunun kurallarını değiştiren bir ürün oluyor.

Sınıfının en iyisi oyun performansı

Infinix GT 10 Pro, gücünü uygun fiyatlı mobil oyun performansı için yeni bir standart belirleyen ve 6nm üretim mimarisine sahip olan Dimensity 8050 işlemcisinden alıyor. 3 GHz hızında çalışan bu işlemci 1x süper çekirdeği, 2.6 GHz hızında çalışan 3x performans çekirdeği ve 2 GHz hızında çalışan 4x ek çekirdeği ile etkileyici bir performans sunuyor. Olağanüstü bir oyun deneyimi için GT 10 Pro, Mali 'Valhall' mimarisine dayanan ARM Mali-G77 grafik işlemcisi ile birlikte geliyor. Bu GPU, 9 grafik çekirdeği ile en yeni mobil oyunlarda yüksek kare hızları ve gecikmesiz oyun deneyimi sunarak, oyuncuların ekranlarına nefes kesici görseller getiriyor.

GT 10 Pro etkileyici gücüne rağmen uzun oyun süreleri boyunca serin kalıyor. Cihaz, ısı buhar hazneli sıvı soğutma teknolojisi sayesinde yüksek performanslı bileşenlerden verimli bir şekilde dağıtılarak rahat bir tutuş sağlıyor. Ayrıca GT 10 Pro, 16GB'a kadar genişletilmiş sistem belleği (8GB + 8GB) sunarak akıcı oyun deneyimi ve zahmetsiz uygulama geçişi sağlıyor. Kullanıcılar 256GB yerleşik depolama alanı sayesinde depolama alanının tükenmesinden endişe etmeden büyük oyunları ve diğer dosyaları telefonlarına indirebiliyor.

Üst düzey oyun deneyimi

En yeni Android 13 üzerine inşa edilen Pure XOS, önceden yüklenmiş uygulamaları azaltarak ve daha sıkı bildirim kontrolleri sunarak, temiz ve modern bir yazılım deneyimi sağlıyor. Pure XOS ayrıca zaman içinde güvenli ve optimum bir oyun deneyimi sağlamak için düzenli güvenlik güncellemeleri ve yamaları içeriyor. Tamamen duyusal bir oyun motoruna sahip olan 4D titreşim teknolojisi, kullanıcıların oyundaki her darbeyi ve atışı hissetmelerini sağlarken, cihazın farklı köşelerindeki titreşimlerle mermi darbeleri hakkında hassas bir geri bildirim sağlanıyor. Yüksek hassasiyetli jiroskop, yarış ve FPS oyunlarını daha akıcı ve keyifli hale getiriyor. Çift stereo hoparlör, kullanıcıların yaklaşan düşmanları duymalarını ve kendilerini sanal dünyaya kaptırmalarını sağlayarak oyunlardan daha fazla keyif alınmasını sağlıyor.

Canlı renklere, yüksek parlaklığa ve kontrast oranına sahip çarpıcı bir 10-bit FHD+AMOLED ekrana sahip olan telefon, azaltılmış çerçeve boyutu ve ekran-gövde oranı ile dikkat çekiyor. 120Hz yenileme hızı ile akıcı bir deneyim sağlarken, 360Hz dokunmatik örnekleme hızı ile doğru dokunmatik tepkimeler sağlayarak oyunculara hızlı ve tempolu oyunlarda avantaj sağlıyor. Ayrıca GT 10 Pro, 1920 Hz yüksek frekanslı PWM karartmayı ve optik güvenlik için TUV sertifikalı donanımsal düşük mavi ışık çözümünü destekleyerek, özellikle geceleri uzun oyun süreleri boyunca oyuncuların göz sağlığını da koruyor.

108MP HD ana kamera olağanüstü netlik ve hassasiyet sağlıyor

Infinix GT 10 Pro anıları olağanüstü netlik ve hassasiyetle yakalayan 108MP HD ana kamera ile geliyor. Ultra Clear üçlü kamera kurulumuna sahip olan telefon çift flaşlı 32MP Ultra HD selfie kamerası ile kullanıcıların en iyi şekilde görünmelerini sağladığı gibi gökyüzü değiştirme ve AR efektleri gibi kişiselleştirme seçenekleri de sunuyor. GT 10 Pro, uzun oyun seanslarında gücünü korumak için 45W akıllı güvenlik şarj özelliği ile birlikte geliyor. PD 3.0 şarj standartlarıyla uyumlu olan bu akıllı şarj çözümü, kullanıcılara güvenilir bir şarj sağlıyor. Bypass şarj, oyun sırasında ısı birikimini azaltıyor ve USB PD 3.0 desteği, modern akıllı telefonlarda bulunan en son şarj standartlarıyla uyumluluk sunuyor.

Cyberpunk tasarımı ile fark yaratıyor

Infinix GT 10 Pro, Cyberpunk bilim kurgu alt türünden aldığı ilhamla oyun estetiğini yeniden tanımlıyor. Etkileşimli ve özelleştirilebilir mini LED gösterge, telefona kişisel bir dokunuş katılmasını sağlıyor. Ayrıca yoğun oyun sürelerine dayanacak şekilde özel olarak üretilen koruyucu kapak elde güvenli bir tutuş sunuyor.GT 10 Pro'yu diğer telefonlardan ayıran bir diğer özellik ise ambalaj tasarımında yatıyor. Kullanıcılar, telefonlarını koyabilecekleri dış ambalaj kutusunu bir hoparlör gibi kullanarak ürüne ekstra birçok yönlülük de ekleyebiliyor. 

Hibya Haber Ajansı

Infinix GT 10 Pro üstün oyun performansı ve Cyberpunk tasarımı ile geliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!