G-CV0ZL47F6D
USD32,52
EURO34,93
GBP40,85
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.439,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İnce: “Milletimiz güvenliği, tencerenin önüne koymuştur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnce: “Milletimiz güvenliği, tencerenin önüne koymuştur” / Haberin Peşinde Urfa

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, partisinin MYK toplantısından sonra basın açıklaması yaptı.

Hem hükümeti hem de  muhalefeti eleştiren İnce; “Muhalefet hayal dünyasında yaşıyordu. 21 yıllık iktidar ülkemizi uçurumun eşiğine getirdi.” dedi.

“Tencere ilk kez iktidarı devirememiştir.” diyen Muharrem İnce, “Kampanya boyunca milli güvenliğimize aykırı konuşmalar yaparak ekonomiyi unutturmuşlardır. Tencere ilk kez iktidarı devirememiştir. Çünkü 1000 yıldır bu topraklarda Moğolları, Haçlıları, Yunanı, İngiliz’i, Fransız’ı, Rus’u, İtalyan’ı gören millet güvenliği tencerenin önüne koymuştur. ” ifadesini kullandı.

Bu kadar yanlıştan sonra seçimin kazanılmasının mümkün olmadığını söyleyen İnce şunları kaydetti:

“Çünkü söylemler yanlıştı. Neydi bu yanlışlar? Suçlu suçsuz bakmaksızın tüm KHK’lıların göreve döndürüleceği yanlıştı! FETÖ’cülerle yakın ilişki yanlıştı. Azerbaycan, Libya, Mavi Vatan söylemleri yanlıştı. Açıkça ABD taraftarlığı, Ukrayna’yı destekliyoruz söylemi yanlıştı. Alevi videosu, Sunni videosu yanlıştı. Atatürk’ün Çankaya’sına Sadullah Ergin ismi yanlıştı. Kemalizm ırkçılıktır diyen Yüksel Taşkın’ı İzmir’in liste başına yazmak yanlıştı. Bir siyasi parti genel başkanı ile gizli anlaşma yapıp, daha seçimi kazanmadan bakanlık paylaşmak, MİT müsteşarlığını vermek yanlıştı. Seçimin 2 turlu olduğunu unutup, Memleket Partisine ve Genel Başkanına yapılanlar yanlıştı. FETÖ’cülerin sahte belgelerini, sahte dekontlarını, sahte kasetlerini sahiplenip, onları yaymak, çoğaltmak yanlıştı! İnsanların itibarıyla oynayıp, sahte dekontlarla karalayıp, sonra utanmadan onlardan oy istemek yanlıştı. Bu seçimde en zor olan şey seçimi kaybetmekti. En zoru başardılar. Bu kadar yanlıştan sonra zaten seçimin kazanılması mümkün değildi!”

İnce, Türkiye'nin 2 kutba ayrıştırıldığını dile getirerek,  “Mahkemeler bir başka adaya siyasi yasak sopası salladı. Türkiye 2 kutba ayrıştırıldı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı. Biz bunun doğru olmadığını, Türkiye’ye yeni bir seçenek, 3. bir yol gerektiğini söyledik. Bizi bölücülükle suçladılar. Bu son seçim, bu son seçim teranesi hiç bitmedi. ‘Yüzde 60’la kazanıyoruz. Çekil aradan!’ Tüm muhalif medya, yazarlar, sanatçılar, youtuberlar hepsi bir hayal dünyasında yaşıyordu.”ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, yerel seçimlerde Memleket Partisi olarak yarışacaklarını ifade etti. İnce açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Siyasette ittifaklar yapılır. Bazen zorunlu da olur bu. Ama ilke ittifakı olmalıdır, menfaat ittifakı olmamalıdır. ‘Siz beni cumhurbaşkanı adayı yapın, ben sizi cumhurbaşkanı yardımcısı yapayım, üstüne milletvekilliği vereyim’ ittifakı bir menfaat ittifakıdır. Yüzde 1 oy milletvekilliği olmayan partilere 38 milletvekilliği verilmiştir. Türkiye’nin 2 büyük şehrinin belediye başkanı işi gücü bırakmış, Türkiye’yi dolaşmıştır. Yalancı anketçilerle toplumu kandırmışlardır. MYK üyelerimizle, Parti Meclisimiz ile ve İl Başkanlarımızla önümüzdeki seçim sürecini değerlendirdik. Oy birliğiyle önümüzdeki yerel seçimlerde Memleket Partisi olarak yarışacağız.”

 

Hibya Haber Ajansı

İnce: “Milletimiz güvenliği, tencerenin önüne koymuştur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!