G-CV0ZL47F6D
USD32,52
EURO34,93
GBP40,85
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.439,24
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İmamoğlu: “Kazananlar Kulübü değişti 86 milyon insanımızın kazanma zamanı geldi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu: “Kazananlar Kulübü değişti 86 milyon insanımızın kazanma zamanı geldi” / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda Tokatlılarla buluştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı’nda Tokatlılarla buluştu.

Mevlana, Hacı Bektaş-ı Veli, Evliya Çelebi, Derviş Ali ve Gazi Osman Paşa’nın Tokat ve Tokatlılarla ilgili söylediği özlü sözlerden alıntılar yapan İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

İstanbul'da büyük bir demokrasi mücadelesi verdiklerini söyleyen İmamoğlu, “Önce seçimi kazandık. Hilelere başvurdular. Seçimi elimizden almaya kalktılar. Onları yuhalamayın, onlar zaten iyi bir demokrasi tokadı yediler, hala kendilerine gelemediler. Tabii o arada bir görev yaptıktan sonra, bu görevimiz elinden elimizden alınınca, oraya vekaleten atanan kişi gelecek diye, benim makamımın arkasına astığım ve ta Beylikdüzü'nden beri yanımda taşıdığım portreyi kaldırdılar. O portrede Mustafa Kemal Atatürk, bir köylüyle konuşuyor. O köylü Tokatlı, Turhallı. Mustafa Kemal Atatürk, 1930’larda yaşanan ekonomik buhranla beraber, Tokat ziyaretinde insanları dinliyor, dertlerini dinliyor. O çiftçi nasıl dinleniyor Atatürk tarafından? O fotoğrafı gözünüzün önüne getirin. Mustafa Kemal Atatürk, vatandaşın o köylüyü insanın gözünün içine bakıyor. Ben, Mustafa Kemal Atatürk'ten ilham aldım. Milletimin gözüne onun gibi bakıyorum.” diye konuştu.

“Çiftçisini düşünen Millet İttifakı geliyor”

Tokat’ın bir tarım şehri olduğundan bahseden İmamoğlu, “Buraya gelirken, beni karşılayan dostlarımın hemen yanında bir metruk bina gördüm. Eski tütün fabrikası. Aslında Tokat, bir tarım şehri. Tokat, şu anda Türkiye'nin en fazla göç veren şehri. Tokat bunu hak etmiyor. Tokat'ın verimli bereketli toprakları var, ovaları var. Tokat'ta tarımı hep birlikte ayağa kaldıracağız. Hep birlikte çiftçimizi var edeceğiz. Yani siz çiftçiye fırsat verin, çiftçiye destek olun; o zaman bu çiftçi hem üretim yapar hem kazanır hem kazandırır. Biz bunu yapacağız. Bunu en iyi bilen biziz. Halkçı, demokrat çiftçisini düşünen Millet İttifakı geliyor. Öğretmenlere atama. Evet, bizim taahhütlerimizden birisi. Biz, 100 bin öğretmen atamasını göreve geldiğimizde hemen yapacağız.” ifadelerini kullandı.

“Kadın için, gençler için Millet İttifakı iktidarı geliyor” diyen İmamoğlu, şöyle devam etti:

“Hanımefendileri koruyan, çiftçilik yapan kadınların sosyal güvencesini veren, kadınlara şiddete karşı asla ve asla taviz vermeyen, kadın hakları meselesi üzerinden siyasi pazarlık yapmayan bir dönemi size getirecek olan Millet İttifakı iktidarı geliyor. Peki bu iktidar ne zaman geliyor? 14 Mayıs'ta geliyor. 14 Mayıs'ta biz, hanımefendilere ‘Anneler Günü’ hediyesi vermeye geliyoruz. Bu ülkenin genci, hayallerini bu ülkede kuracak. Bu ülkenin genci, hayallerini Tokat’ta kuracak, Erbaa'da kuracak, Reşadiye'de kuracak, Zile'de kuracak. Bizim gençlerimiz hayatı doya doya yaşamalılar.”

Millet İttifakı olarak, sandıklarda oy patlaması yapacaklarını belirten İmamoğlu, “Ben buradan, bütün Tokatlı hemşehrilerime söylüyorum. Ne demişti bu arkadaş ve bu ekip, o bir avuç insan ve birçok kişi ve tabii ki Sayın Cumhurbaşkanı ne demişti? ‘İstanbul'u kazanan Türkiye'yi kazanır’ demişti. Yetinmedi, ne dedi? ‘İstanbul'u kaybeden, Türkiye'yi kaybeder’ demiştir. Son zamanlarda ilk kez doğruyu gördü. Bu seçimi kazanacağız. İstanbul'da nasıl hep birlikte sandığa sahip çıktık; Türkiye'de de aynısını yapacağız. Ve milletçe kazanacağız. 86 milyon insanımız kazanacak. Bunların kazanma dönemi bitti. Kazananlar kulübü değişti. Bir avuç insanın kazanan kulübü vardı. Şimdi 86 milyon insanımızın kazanma zamanı geldi.” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

İmamoğlu: “Kazananlar Kulübü değişti 86 milyon insanımızın kazanma zamanı geldi”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!