G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,77
GBP40,63
BIST9.946,08
GR. ALTIN2.430,15
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İmamoğlu: “Çocukların mutlu olduğu ülkeler de mutlu olur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İmamoğlu: “Çocukların mutlu olduğu ülkeler de mutlu olur” / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Karne Şenliği’nde çocuklarla bir araya geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarıyıl tatili boyunca Karne Şenliği düzenliyor. Esenler Prof. R. Adem Baştürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katılarak, onların mutluluğunu paylaştı. Çocuklar ile ebeveynleri çeşitli oyunlar, müzik ve dans gösterileri, atölyeler ve tiyatro oyunlarıyla keyifli vakit geçirdi.

“Tüm dünya çocukları mutlu olsun istiyoruz”

İmamoğlu, çocukların çok mutlu olmasını istediğini belirterek, “Çocuklar geleceğimiz, eğlenecekler, çalışacaklar. Güzel günlerde onlarla buluşacağız inşallah. Çocukların mutlu olduğu şehirler mutlu şehirlerdir. Çocukların mutlu olduğu ülkeler de mutlu ülkelerdir. Bu etkinliğe katılarak ben de onların mutluluğunu yaşamak, hissetmek istedim. Bütün dünya çocukları mutlu olsun istiyoruz.” diye konuştu.

İBB’nin farklı ilçelerdeki 13 kültür merkezinde, 67 etkinliği çocuklara ücretsiz olarak ulaştırdığı şenlik, sömestr tatili boyunca devam edecek. Tüm İstanbulluların, özellikle miniklerin davetli olduğu şenliklerde; müzik, dans, tiyatro ve atölyeleri yer alıyor.

Çocuklar için hazırlanan “Karne Şenliği” kapsamında, “Sihirli Çiçek”, Kedilerin Kaybolma Mevsimi”, Küçük Deniz Kızı”, Ağustos Böceği ile Karınca”, “Canım Kardeşim Benim Uzaylılar Mı Geldi?”, “Karagöz Ağaç Bekçisi” gibi tiyatro oyunları oynanacak. Aynı zamanda İBB Orkestraları “Film Müzikleri” ve “Neşeli Günler” konserleri veriliyor.

Tüm bunların yanı sıra atölye çalışmalarıyla; ‘Süper kahramanlar nasıl çizilir? atölyeleriyle becerilerine beceri katılıyor. Çakmaktaşlar ve taş devri makinaları, resim, kolaj, stop motion, yaratıcı drama, yaratıcı dans, kar küresi yapımı, yapay zeka ile fotoğraf geliştirme gibi çocukların hayal dünyasını zenginleştirmeye katkı sağlayacak etkinlikler sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı

İmamoğlu: “Çocukların mutlu olduğu ülkeler de mutlu olur”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!