G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

IFS, Falkonry AI’ı bünyesine kattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

IFS, Falkonry AI’ı bünyesine kattı / Haberin Peşinde Urfa

Bu satın alma ile IFS artık yapay zeka destekli anormallik tespit imkanı sağlayabilen tek ERP, EAM, FSM ve ESM tedarikçisi olarak konumlanıyor. Bu sayede IFS’in sunduğu platformda şirketler, süreç ve iş akışlarının otomasyonunu ve optimizasyonunu yönetebilecekleri anlamına geliyor.

Bu satın alma ile IFS artık yapay zeka destekli anormallik tespit imkanı sağlayabilen tek ERP, EAM, FSM ve ESM tedarikçisi olarak konumlanıyor. Bu sayede IFS’in sunduğu platformda şirketler, süreç ve iş akışlarının otomasyonunu ve optimizasyonunu yönetebilecekleri anlamına geliyor.

Cupertino, Kaliforniya, 4 Eylül 2023 – Küresel Kurumsal İş Uygulamaları şirketi IFS, bugün, üretim endüstrisi ve savunma sanayiine otomatik, yüksek hızlı veri analizi sunan Kaliforniya merkezli Endüstriyel Yapay Zeka yazılım şirketi Falkonry, Inc.'i satın almak için kesin bir anlaşma imzaladığını duyurdu. Bu AI tabanlı, kendi kendine öğrenen çözüm, sürekli olarak varlıkları, ekipmanları, sistemleri, endüstriyel süreçleri ve büyük veri hacimlerini izleyerek oluşabilecek olağandışı davranışları ve arızaların nedenlerini keşfederek şirketlere değerli analizler sunar.

Son yirmi yılda, varlıklar, ekipmanlar ve filoların büyümesi, gerçek zamanlı şirket izleme süreçlerini son derece karmaşık hale getiren benzersiz miktarda veri üretmiştir. Dolayısıyla bakım ve süreç ayarlamaları gibi operasyonel noktaların iyileştirilmesi sekteye uğramıştır. IFS, Falkonry'nin otomatik ve kendi kendine öğrenen yapay zekasını kullanarak arıza sürelerini, kalite sorunlarını ve emisyon ihlallerini önlemek için zamanında adımlar atmasını, iş ve süreç akışı iyileştirmelerini otomatik hale getirebileceğini öngörmektedir.

Falkonry'nin kendi kendini öğrenen anormallik tespit çözümünün IFS'in mevcut şirket simülasyonu ve yapay zeka tabanlı çizelgeleme ve optimizasyon yeteneklerine eklenmesi, şirketin yapay zekayı evrensel olarak kullanma stratejisini daha da kanıtlıyor. Bu strateji, EAM (Kurumsal Varlık Yönetimi), ERP (Kurumsal Kaynak Planlama), MES (Üretim Yönetim Sistemi), PSO (Planlama ve Çizelgeleme Optimizasyonu), FSM (Saha Servis Yönetimi) ve ESM (Kurumsal Servis Yönetimi) teknolojilerinde süreç boyunca uçtan uca anlamlı bilgiler sunmak için yapay zekayı kullanmayı amaçlamaktadır. Böylece IFS müşterilerinin süreçlerinde varlık üretkenliğini artırabilir konuma gelmesi hedeflemektedir.

Kaliforniya, ABD merkezli olan ve Mumbai, Hindistan'da da bölgesel bir varlığa sahip olan Falkonry, CEO Nikunj Mehta tarafından 2012 yılında kuruldu. Şirket, Kuzey Amerika, Güney Amerika ve Avrupa'da müşterilere sahiptir, bunlar arasında ABD Donanması ve ABD Hava Kuvvetleri, Ternium, North American Stainless, Harbour Energy ve SSAB gibi endüstriyel üretim endüstrisi ve savunma sanayiinde birçok müşteri bulunmaktadır. 

IFS CEO’su Darren Roos, “Falkonry, pazarda benzersizdir bir teknoloji sunmaktadır. Şirketler için süreçlerin hem ölçeklenebilir hem de düşük maliyetli bir şekilde uygulanabilmesini sağlar – bu iki temel özellik, kendi değerlerimize çok uyumlu olan özellikler.” Roos ekledi: “Falkonry'nin teknolojisi tüm endüstrilere uygulanabilir. IFS'in odaklandığı varlık performans yönetimi, üretim yönetim sistemleri ve servisleştirme alanlarında etkileyici referanslara sahip olan Falkonry ile birlikte artık daha geniş kitlelere daha iyi hizmet verebileceğiz.”

Falkonry'nin CEO'su Nikunj Mehta şunları söyledi: “Yapay zeka ile endüstriyel süreçlerin birleşimi, veri aracılığıyla üretkenliği artırmayı hedefleyen organizasyonlar için giderek daha önemli hale geldi.” Mehta ekledi: “IFS ile güçlerimizi birleştirmekten heyecan duyuyoruz. Kendi mevcut müşterilerimize ve IFS müşterilerine gerçekten benzersiz bir değer sunmak için sabırsızlanıyoruz. IFS'in bir parçası olmak, müşterilerimiz için yarattığımız değeri daha da yenilikçi bir şekilde genişletmemize olanak tanıyacaktır.”

Brian O'Rourke, EAM ve Akıllı Tesisler -IDC Araştırma Müdürü, “Günümüzde şirketler sürekli olarak varlık performans verileri topluyorlar ve bu verileri doğru bağlama koyup gerçek zamanlı olarak yorumlamak, imalattan hizmete kadar birçok endüstri için bir zorunluluk haline geliyor. Verilerini öğrenen varlık performansı anormallik tespiti için yapay zeka ve makine öğrenme modellerini kullanan organizasyonlar, kritik iç görüleri daha hızlı üretecekler ve iş performansını artıracaklar” dedi. 

Bu satın alma, IFS'in, fabrika ve saha operasyonalarına daha akıllı ve daha güvenli çalışma imkanı sunan bağlantılı teknoloji sağlayıcısı Poka'yı satın almasının hemen ardından gerçekleşiyor. Falkonry ve Poka'nın IFS Cloud ile birleşmesi, geleceğin en ilerici ve etkili Akıllı Fabrikalarını kurmak isteyen şirketler için IFS’i en çekici tedarikçi konumuna getiriyor.

IFS, Falkonry'nin satın alımının 2023 yılının dördüncü çeyreğinde tamamlanmasını bekliyor.

PSO, ERP, EAM ve FSM ve IFS Cloud hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.ifs.com/tr adresini ziyaret edin.

 

IFS Hakkında

IFS, dünya genelinde üretim, dağıtım, servis ve bakım-onarım yapan şirketler için entegre Kurumsal İş Uygulamaları (ERP/EAM/FSM) sunar. Uzman olduğu sektörlerde hizmet verdiği şirketlerin, uçtan uca tüm ihtiyaçlarını yıllar içinde geliştirdiği uzman çözümlerle karşılamayı amaçlayan IFS, 5.500’den fazla çalışanı ve büyüyen ekosistemiyle 15.000’den fazla müşteriye hizmet vermektedir. IFS, hizmet verdiği şirketlerin dijital dönüşümün avantajlarından faydalanarak kaynaklarını en iyi şekilde kullanabilmesini ve sürdürülebilir başarılar kazanmasını hedefler.

www.ifs.com/tr 

www.linkedin.com/company/ifs-turkey

Falkonry Hakkında

Falkonry bir yapay zeka yazılım platformudur ve endüstriyel organizasyonların operasyonel üretkenliğini artırmalarına, riski azaltmalarına ve plansız kesintilere son vermelerine olanak tanır. Falkonry AI uygulamaları, terabaytlarca makine ve sensör verisini analiz ederek gelişen arızaları manuel sistemlerle mümkün olan herkesten daha erken ve daha iyi şekilde tespit eder. Bakım ve işletme ekipleri, Falkonry uygulamalarını daha hızlı sorun giderme ve zamanında harekete geçme için kullanır. Bu patentli AI, kurulum gerektirmez ayrıca kurumsal ölçekte bulut ortamlarında güvenli bir şekilde ölçeklenir. 

www.falkonry.com 

 

Hibya Haber Ajansı

IFS, Falkonry AI’ı bünyesine kattı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!