G-CV0ZL47F6D
USD32,33
EURO34,78
GBP40,67
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.396,89
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

İBB Gençliğimiz Var–Genç Gönüllü Programı başladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İBB Gençliğimiz Var–Genç Gönüllü Programı başladı / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul’da gençlerin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara yeni fırsatlar sunmak için çalışan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB), İBB Gençliğimiz Var – Genç Gönüllü Programı başladı.

İBB Gençliğimiz Var – Genç Gönüllü Programı hayata geçiyor. 15-25 yaş arasındaki gençler kültürel mirastan turizme, ulaşımdan çevreye kadar gece-gündüz çalışan kocaman bir ekibin parçası oluyor. İBB’nin çalışmalarına gönüllü olarak katılarak deneyim sahibi olma imkanı sunan programa başvurular web sitesi ve İstanbul Senin uygulaması üzerinden alınıyor.

 Program ile gençler artık İBB’nin çalışmalarına gönüllü olarak katılarak deneyim sahibi olabilecek. İBB İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ve İstanbul Planlama Ajansı iş birliğiyle geliştirilen program kapsamında 16 milyon İstanbullu için çalışan İBB’nin çalışmalarında gönüllü olarak yer alma imkanı sunulacak.

Kişisel ve profesyonel gelişim imkanı

İBB Genç Gönüllü Programı, İBB’nin farklı alanlardaki çalışmalarına gönüllü katkı sunmak isteyen gençler için hazırlandı. 15-25 yaş arasındaki gençler, kültürel mirastan turizme, Mahalle Evleri’nden, kütüphanelere, İBB müzelerinden spor tesislerine pek çok farklı konudaki çalışmalara gönüllü olarak katılarak kişisel ve profesyonel gelişimleri için bir adım atmış olacak. Program kapsamında gençler, saha deneyimleri, eğitimler, atölye çalışmaları ve sürpriz etkinliklerle desteklenecek.

4 Temmuz – 23 Temmuz tarihleri arasında açık olacak başvurular https://gencgonullu.ibb.istanbul adresi ve İstanbul Senin uygulaması üzerinden alınacak.

Hibya Haber Ajansı

İBB Gençliğimiz Var–Genç Gönüllü Programı başladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!