G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Honor’dan baba ve çocuklara hediye önerisi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Honor’dan baba ve çocuklara hediye önerisi / Haberin Peşinde Urfa

Teknoloji devi HONOR, her çocuğun kahramanı olan babalara ve başarılarla dolu bir yıla imza atmış çocuklara hayallerindeki hediyeleri sunuyor.

HONOR, yılın bu özel gününde teknoloji sever babaların kalplerine dokunuyor. Babaları için teknolojik hediyeler seçen çocuklar aynı zamanda kendileri için de başarılarını ödüllendirecek ve hayallerini süsleyen hediyelere kavuşuyor. HONOR, akıllı telefon segmentiyle babalara gün boyu onlara eşlik edecek güçlü teknolojiler sunarken çocuklara da yaz tatili boyunca ellerinden düşürmeyecekleri tablet serisiyle eşlik ediyor. 

Pelerinsiz kahramanlara en sağlam hediye

Üst düzey teknoloji ile donatılan HONOR X9a, günün yoğunluğunda gerçekleşebilecek kazalara karşı dayanıklı ekranı, en mutlu anların en net şekilde ölümsüzleştirilmesine yardımcı kamerası ve kullanıcıların gündemden asla kopmamasını sağlayan uzun pil ömrü ile Babalar Günü’ndeki en özel hediyelerden birini sunuyor.

HONOR X9a’nın son teknoloji ile donatılan zarif ve ince tasarıma sahip ekranı aynı zamanda sağlamlığı ile öne çıkıyor. Ultra sağlam kavisli OLED ekrana sahip, 1 milyarı aşkın renk paletiyle gerçek tonların görülmesine olanak tanıyan X9a, düşmeye bağlı hasarları en aza indirgiyor. HONOR’un kalitesiyle ünlü Xi'an laboratuvarında, ekran presleme testi, düşürme testi, yazılım kararlılık testi gibi onlarca kalite testinden geçen X9a, kahraman babaların en sağlam yardımcıları arasında yerini alıyor.

175 gram ağırlığı ile babalarımızın yüklerini hafifleten ve modern tasarımı sayesinde babalar için en sağlam hediyeler arasında yerini alan HONOR X9a, 5100 mAh bataryası ile 24 saat video oynatma süresi ile her an babaların isteklerine cevap veriyor.

Kahramanlar kadar güçlü 

Teknoloji devi HONOR’un ince ve şık tasarıma sahip tableti HONOR Pad 8 yüzde 80’i aşan ekran-gövde oranı, surround ses sistemi, çoklu ekran iş birliği özelliği, ultra tam göz koruması ve saatlerce e-kitap okunmasına olanak sağlayan uzun batarya ömrüne sahip olmasıyla Babalar Günü’nün en güçlü hediyesi oluyor.

Sekiz çekirdekli Qualcomm® Snapdragon® 680 yonga seti ile donatılan HONOR Pad 8, genişletilmiş multimedya oynatma ve gelişmiş performansıyla arka planda birçok işi aynı anda yürütmek isteyen babaların beklentilerine cevap veriyor. Yüksek performanslı yonga seti, kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını sağlayarak dosya hazırlarken, haberleri takip ederken veya en sevdiği programı izlerken gelişmiş bir deneyim sunuyor.

Karne hediyesinin vazgeçilmezi HONOR Pad Serisi

Öğrencilerin bütün bir eğitim-öğretim yılının sonunda heyecanla beklediği karne ve tatil dönemi HONOR Pad Serisi ile geliyor. Teknoloji devi HONOR hem tasarımları hem de özellikleri ile bulunduğu segmentte dikkat çeken Pad 8, Pad X8, Pad X8 Lite tabletleri derslerine bütün bir yıl efor sarf eden çocukların en güzel hediyesi oluyor.

520 gram ağırlığı ve 6,9 mm inceliğiyle HONOR Pad 8, çocukların bütün yaz boyunca yanından ayırmayacağı tabletini kolay taşınmasına yardımcı oluyor. Her zaman her yerde onunla olacak HONOR Pad 8, aynı zamanda 12 inç FullView ekranı ile yüzde 87'lik ekran-gövde oranı sunarken 1 milyar rengi destekleyerek film ve videolar için olağanüstü netliği beraberinde getiriyor.

Sadece 460 gram ağırlığı ile dikkat çeken HONOR Pad X8 ve Pad X8 Lite ise kullanıcıların tableti tek elle rahatça tutabilmelerini destekliyor. Tablet ailesinin en hafif modelleri aynı zamanda kavisli yüzeyi ve avuç içi eğriliğine uyan tasarımı ile minik ellerin bile kolayca kavramasına imkan sağlıyor.

Yaz Tatiline yeni bir boyut katıyor

Yaz tatilinde deniz, kum, güneşin yanı sıra çocukların en büyük eğlencesi tabletleri ile gerçekleştirdikleri aktiviteler oluyor. HONOR Pad serisi, farklı ekran büyüklüklerine sahip tabletleri ile her yaş grubuna ve her aktiviteye hitap ediyor. 12.1 inç büyüklüğü ile yüzde 87 ekran-gövde oranı Pad 8, 10.1 inç Full HD Pad X8 ve 9,7 inç yüksek çözünürlüklü ekranı ile Pad X8 Lite oyunlarda ve videolarda eğlenceye boyut katıyor.

HepsiBurada’da en çok satan tabletler listesinde ilk 10’da yerini alan HONOR Pad 8, 7250 mAh pili ile uzun süreli kullanım sunuyor. Uzun ömürlü ve gelişmiş pil performansı arkadaşlarıyla oyunlar oynayan veya eğlenceli videolar izleyen çocuklar için mükemmel bir hediye fırsatı oluyor.

Android 12 tabanlı Magic UI 6.1 sistemiyle donatılan HONOR Pad X8 Lite, 8 çekirdekli işlemcisi sayesinde kullanıcıların birden fazla uygulamayı sorunsuz bir şekilde çalıştırmasını destekliyor. 

Herkes için üst düzey teknoloji

HONOR, 18 Haziran tarihine kadar HepsiBurada, Vatan ve Teknosa gibi seçili kanallarda Pad 8 ve Pad X8 modellerini bin TL’ye varan özel indirimli fiyatlarla satışa sunuyor. HepsiBurada’da en çok satan tabletler listesinde zirvede yer alan ve tüketicilerin en çok tercih ettiği HONOR Pad 8 modeli aynı zamanda HepsiBurada’ya özel şık kılıf hediyesi ile hem kahramanlarımızla hem de karne hediyesini iple çeken çocuklarla buluşuyor

Türkiye’de ilk kez Teknosa’da satışa çıkan HONOR Pad X8 Lite modeli ise kampanyalı fiyatıyla 7 den 77’ye herkesin gözdesi oluyor. Fiyat performans ürünü olan Pad X8 Lite geniş ekranı, sürükleyici ses ve video deneyimi ve eşsiz tasarımı ile hem cebe hem kalbe dokunan bir hediye seçeneği sunuyor.

Hibya Haber Ajansı

Honor’dan baba ve çocuklara hediye önerisi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!