G-CV0ZL47F6D
USD32,20
EURO35,01
GBP41,03
BIST10.643,58
GR. ALTIN2.498,74
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Hollanda fişini çekecekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara’dan güzel haber

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollanda fişini çekecekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara’dan güzel haber / Haberin Peşinde Urfa

Hollanda’da yaşayan Dilara Şahin, lösemi teşhisiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. Hollanda’da doktorların fişini çekme kararı aldığı Dilara için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girmiş ve Dilara Türkiye’ye getirilmişti. AKUT lösemi tedavisi gören Şahin’in yoğun bakımdan çıkarıldığı öğrenildi. Yakında daha güzel haberler alacaklarını belirten baba Oğuz Şahin, “Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımız sesimizi duymuştu. Kendileri vesile oldular bizi bu duruma getirdiler. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum” ifadelerini kullandı.

Hollanda’da yaşayan ve AKUT lösemi teşhisiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alındıktan sonra doktorları tarafından fişi çekileceği söylenen Dilara Şahin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı sonrası Türkiye’ye getirilmişti. Türkiye tarafından gönderilen özel uçakla yurda getirilen Şahin, Siyami Ersek Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi altına alınmıştı.

TÜRKİYE’DE 1.5 AY SONRA YOĞUN BAKIMDAN ÇIKARILDI

Yaklaşık 1.5 ay süren tedavinin ardından Dilara Şahin yoğun bakımdan çıkarıldı. Tedavisine Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam edilen Şahin’in sağlık durumuna ilişki son durumu ise babası Oğuz Şahin anlattı.

DURUMU İYİYE GİDİYOR

Dilara’nın yoğum bakımdan çıkarıldığını belirten baba Oğuz Şahin şunları söyledi: “Bundan yaklaşık 1 ay önceydi sanırım. Kızımızı, Hollanda’dan ciddi ve riskli bir transferle Türkiye’mize getirdik. Çok kötü durumdaydı. Makinalara bağlıydı. Bugüne geldiğimizde ise çok şükür ki durumu iyiye doğru gidiyor. Ümit ve duayla bekliyoruz. İnşallah yakın zamanda daha güzel haberler almayı da diliyoruz.

“CUMHURBAŞKANIMIZ VE DOKTORLARIMIZI TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Allah razı olsun, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sesimizi duymuştu. Kendileri vesile oldular bizi bu duruma getirdiler. Kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum. Geldiğimiz gün bizi aramıştı. Aileden biri gibi konuşarak halimizi hatırımızı sormuştu. Başkanımıza bize bugünü yaşattığın için çok teşekkür ediyorum. Türk doktor ve hemşirelerimize de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Elinden gelen her şeyi yapıyorlar. Kızımız kurumaya terk edilmiş bir fidandı. Bu fidanı yeşertmek isteyen herkes elinden geleni yapıyor. Yavaş yavaş da olsa bu fidan yeşerecek. İnşallah yakın zamanda da çiçekler açar diye umut ediyoruz.”

hollanda,dilara şahin

Hollanda fişini çekecekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla Türkiye’ye getirilen Dilara’dan güzel haber

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!