G-CV0ZL47F6D
USD32,41
EURO34,84
GBP40,81
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Günlük kullanım ve eğlence için en ideal tablet: “Acer Iconia Tab P10”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günlük kullanım ve eğlence için en ideal tablet: “Acer Iconia Tab P10” / Haberin Peşinde Urfa

İnce ve hafif tasarımı, geniş ekranı ve ideal performansıyla öne çıkıyor. Yüksek kapasiteli piliyle gün boyu kullanım imkânı tanıyor.

Daha önce 64 GB depolama kapasitesi ile kullanıcıların beğenisine sunulan Acer Iconia Tab P10, 128 GB depolama alanına sahip yeni modeliyle satışa sunuluyor. 2K (2000 x 1200) çözünürlüğe sahip 10,4 inç geniş ekranıyla dikkat çeken cihaz, şık tasarımıyla dikkat çekiyor. Eğlence ve günlük kullanım göz önünde tutularak tasarlanan cihaz, alüminyum kasası, şık, ince ve hafif tasarımıyla öne çıkıyor. 7,8 mm kalınlığında ve 440 gram ağırlığıyla kolayca taşınabilen Iconia Tab P10, aynı zamanda yüksek kapasiteli piliyle şarj endişesi yaşanmadan gün boyu kullanım sağlıyor. 

Performans özellikleriyle de dikkat çekiyor

MediaTek MT8183 Octa-core işlemcisi, 4 GB belleği, 128 GB eMMC depolama alanı, MicroSD yuvası ve geniş ekranı sayesinde kullanıcılar kolayca video izleyebiliyor, çektikleri fotoğrafları kaydedebiliyor ve  kesintisiz bir şekilde oyun oynayabiliyor. Dokunma sensörünün ekrana entegre edildiği iTP teknolojisi (Hücre İçi Dokunmatik Panel) ekranı tek katmanda birleştiriyor ve görüntülerin çok daha net olmasını sağlıyor.

Yüksek kapasiteli piliyle gün boyu kullanım sunuyor

Acer Iconia Tab P10’un dikkat çeken bir diğer özelliği ise 6000 mAh yüksek kapasiteli pili. Cihaz, yüksek kapasiteli piliyle 10,5 saate kadar video oynatma ve gün boyu kullanım imkanı sunuyor. Ayrıca USB Type-C bağlantı noktasıyla kolay ve hızlı bir şekilde şarj edilebiliyor. Kompakt tasarımıyla kullanıcıların her yere kolayca taşıyabildikleri cihaz, kullanıcıların her zaman bağlantıda kalmaları için çift bantlı Wi-Fi ve Bluetooth bağlantı özellikleri içeriyor. Cihazın ön kısmında kristal netliğinde görüntülü görüşme yapılmasına ve selfie çekilmesine olanak tanıyan 5 MP bir kamera bulunuyor. Arka tarafında ise kullanıcıların hareket halindeyken dahi yüksek çözünürlüklü çekebilmelerini sağlayan otomatik odaklama özelliğine sahip 8 MP arka kamera bulunuyor.   

Fiyat ve bulunabilirlik

Acer Iconia Tab P10, 6.999 TL fiyat ile satışa sunuluyor.

Hibya Haber Ajansı

Günlük kullanım ve eğlence için en ideal tablet: “Acer Iconia Tab P10”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!