G-CV0ZL47F6D
USD32,40
EURO34,77
GBP40,84
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.434,41
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Gençler İzmir Enternasyonal Fuarı’nı çok sevdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençler İzmir Enternasyonal Fuarı’nı çok sevdi / Haberin Peşinde Urfa

Kapılarını açan 92. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda macera parkurundan konserlere, spor turnuvalarından film gösterimlerine sayısız etkinlikte gönüllerince eğlenen gençler mutlu olduklarını söyledi.

Kentin simgesi İzmir Enternasyonal Fuarı, 92’inci yılında gençleri Kültürpark’ta buluşturdu. İzmir’in “2026 Avrupa Gençlik Başkenti Finalisti” olmasına özel “gençlik” teması ile 1-10 Eylül tarihlerinde düzenlenen dev fuar, gençlerin sosyal, kültürel ve ekonomik hayatın farklı alanlarında daha etkin bir rol üstlenmelerini teşvik edecek çok sayıda etkinliğe sahne oluyor.

Gençlik alanı

Fuarda bu yıl özel olarak hazırlanan gençlik alanında, gençlik sivil toplum kuruluşları, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin gençlik çalışmalarıyla ilgili birimleri, spor kulüplerinin stantları yer alırken macera parkuru, zipline, müzik ve dans gösterileri, drama etkinlikleri, bilgi yarışmaları, ünlü sporcuların söyleşileri, sokak basketbolu gibi birçok etkinlik düzenlendi. Fuarın açıldığı ilk saatlerden itibaren fuar alanını dolduran gençler, gün sonunda ise konserlerde gönüllerince eğlendi.

“İliklerimize kadar gençliği yaşadığımız festival tadında bir fuar”

Türkiye’nin ekonomik darboğazında gençlerin çok yüksek maliyetlerle katılabileceği etkinliklere 5 TL’ye ulaştıran 92. İzmir Enternasyonal Fuarı, gençlerin umudunu büyüttü. Fuarı değerlendiren Hatice Binaz, “Çocukluğumdan beri özlediğim bir fuarı bu sene tatmış oldum. İliklerimize kadar gençliği yaşadığımız festival tadında bir fuarla birlikteyiz. Birazcık daha eski ruhunu korumakla birlikte gençliğe yer verilmiş bu fuarda. Konserler olsun, etkinlikler olsun çok uygun eğlendiğimiz bir fuar oluyor. Genel olarak fuarın ruhu gençlik ruhuyla hazırlanmış. Çok eğlendim. Konserler pahalı olduğu için gidemiyorduk. Ama şu an gelebiliyoruz. Sanatçılar çok güzel.  Bu yıl fuar çok daha güzel. Tüm bu çalışmalar için Tunç Başkana çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Yazımı İzmir’de geçirmemin nedeni bu organizasyon”

Gençlik Alanı’nda düzenlenen 3X3 Basketbol İzmir Kupası’na katılan Hulki Savan, “Bugün çok güzel bir gün geçiriyoruz. Buraya gelmesi beklenmeyen bir takımdık. Ama çok güzel sonuçlar çıkarıyoruz. Tunç Başkana çok teşekkür ediyoruz. İki senedir bu organizasyonlara katılıyorum ve gerçekten yazımı İzmir’de geçirmemin nedeni bu organizasyonlar. Sonunda kadar destekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“Bu etkinlikler normalde çok pahalı”

Ali Enes Gülmez ise, “Arkadaşlarımızla fuarın açıldığını duyduk. Çok eğlenceli çok güzel bir fuar oluyor. Farklı parkurları denedik. Havası da ortamı da çok güzel.  İzmirli olduğum için İzmir Enternasyonal Fuarı’na birçok defa geldim. Bu sene gençlik temasının olması çok daha iyi oldu. Daha fazla genç kitleye hitap ediyor ve bu çok güzel bir şey. Daha fazlasını da bekliyoruz. Bu tür etkinliklere katılmak normalde çok zor. Öğrenciler için gençler için çok pahalı. Bu konserlere, etkinliklere bu kadar kolay ulaşılması çok güzel” şeklinde konuştu.

Hibya Haber Ajansı

Gençler İzmir Enternasyonal Fuarı’nı çok sevdi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!