G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Genç yüzücüler, Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini geride bıraktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yüzücüler, Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini geride bıraktı / Haberin Peşinde Urfa

Sevinç Koleji öğrencileri, bu yıl Edirne’de düzenlenen Türkiye Yüzme Şampiyonası Finalleri’nde yeni bir başarı elde ederek 2022-2023 sezonunu Türkiye 9’uncusu olarak tamamladı.

11-13 Haziran 2023 tarihleri arasında Edirne’de düzenlenen Okul Sporları Yüzme Küçükler Şampiyonası, Türkiye genelinden 19 kız okul takımı ve 19 erkek okul takımı olmak üzere toplam 133 sporcu öğrenciyi ağırladı. Şampiyonada, Sevinç Koleji Ataşehir Gürbüz Boy Ortaokulu küçük kız yüzme takımı; yıl boyunca elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde ilk 10’a girmeyi başardı ve yarışı, 47 okul arasından 9. sırada tamamladı. Yüzme yeteneklerini sergileyen Sevinçli öğrenciler aldıkları nitelikli eğitimin hakkını verdi.

Sevinç Koleji Kız Yüzme Takımı yıl boyunca farklı başarılar elde etti

Sevinçli kız öğrenciler, Edirne’de düzenlenen şampiyonanın öncesinde bütün sezonu farklı başarılar elde ederek tamamladı. Sevinç Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada, küçük kızların rakiplerini tek tek eleyerek bu başarıyı almaya hak kazandığı belirtildi. Nitekim, kız öğrenciler yıl içerisinde katıldıkları İstanbul Şampiyonası, Türkiye Grup Yarışları ve Türkiye Şampiyonası Yarı Final Yarışları’nın tümünde başarılı sonuçlar  elde etti. Sezonu hedeflerine ulaşarak sonlandıran kız öğrenciler yıl boyunca önce il içi ve sonra Türkiye geneli müsabakalara katılarak ilerledi. 

Sezon boyunca yüzme tekniklerini geliştirerek adım adım yükselen ortaokul öğrencileri; Yıldız Kızlar İstanbul 6'ncılığı, Yıldız Kızlar Grup 5'inciliği, Yıldız Kızlar Ataşehir İlçe birinciliği, Küçük Kızlar İstanbul Grup 3.lüğü ve Küçük Kızlar İstanbul 2'nciliği gibi farklı ünvanlar elde ederek Edirne’de düzenlenen finallerde yer almaya hak kazandı. Toplam 47 okulun katılım gösterdiği final müsabakalarını ise 2022-2023 sezonunun 9'uncusu olarak sonlandırdı.

Hibya Haber Ajansı

Genç yüzücüler, Türkiye Şampiyonası’nda rakiplerini geride bıraktı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!