G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

GBB’den asfalt kaplama ihalesi haberlerine ilişkin açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

GBB’den asfalt kaplama ihalesi haberlerine ilişkin açıklama / Haberin Peşinde Urfa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB), bazı basın yayın organlarında çıkan asfalt kaplama ihalesiyle ilgili haberlere ilişkin açıklama yaptı.

Yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı basın yayın organlarında çıkan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan asfalt kaplama ihalesiyle ilgili haberlere ilişkin açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur. Gaziantep Büyükşehir Belediyesince Gaziantep ili içerisinde asfalt kaplama yapım işi 2023/534817 ihale kayıt numarası ile 4734 sayılı kanunun 19/a maddesine istinaden açık ihale yöntemi ile yapılmıştır. 15 firma ihale dosyasını almış, 4 firma tarafından teklif verilmiştir. Katılan firmalardan en düşük teklif veren firma ile sözleşme imzalanmıştır. Büyükşehir Belediyemizce yapılan tüm yol kaplama ve asfalt ihalelerinde yapılacak yol güzergahları ve metrajları önceden belirlenerek yapılmakta olup metraj ve tonajlar ona göre hazırlanmaktadır. Mevcut devam eden dosyamız yüzde 96.5 aşamasındadır. Mevcut dosyamızda bulunan asfalt metrajları 6 Şubat depremleri sonrasında Nurdağı ve İslahiye ilçelerinde kurulan konteyner kent alanlarında ve yol güzergahlarında kullanılmıştır. Ayrıca 11 Mayıs 2022 tarihinde yapılan ihalemizde 550 kilometre olarak belirlenen sathi kaplama yol imalatlarına ait metraj tam olarak kullanılmış olup deprem nedeniyle özellikle İslahiye-Nurdağı bölgesinde köy yollarımızda yaşanan ciddi bozulmalar meydana gelmiştir. Bu sorunların çözülmesi ayrıca bakanlığımız tarafından yapılan afet konutlarının yollarının yapılması ve vatandaşlarımızın kalıcı konutlara geçebilmesinin sağlanması için yapılacak çalışmalarda gecikme yaşanmaması gerekmekte bunun yanı sıra ihale süreçlerinin uzun soluklu olması nedeniyle yüzde 96.5 aşamasında olan ihalenin yenisi yapılmıştır. 28 Temmuz 2023’te sözleşme imzalanmış olup henüz işyeri teslimi yapılmamıştır. Şu an şehrimizde yapılan imalatlar, devam eden dosyadan yapılmakta olup yüzde 96.5 aşamasında olan dosya yüzde 100’e geldiğinde yeni dosyadan imalatlar yapılmaya başlanacaktır.”

Hibya Haber Ajansı

GBB’den asfalt kaplama ihalesi haberlerine ilişkin açıklama

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!