G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Fatih Terim: İyi ki hayatımda Galatasaray var!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fatih Terim: İyi ki hayatımda Galatasaray var! / Haberin Peşinde Urfa

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Neftçi Bakü’yü 3-1 mağlup ettikleri UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu maçının ardından açıklamalarda bulundu. Teknik direktörlük kariyerinde 500. maçına çıkan tecrübeli teknik adam, “Ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. İyi ki hayatımda Galatasaray var. Avrupa’da da 100. galibiyet. İkisi de bir araya gelmiş” diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turunda Galatasaray, Neftçi Bakü’yü deplasmanda 3-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, 500. maçında galip geldikleri için gurur duyduğunu söyledi.

İşte Terim’in açıklamalarından satır başları:

“DEĞİŞİKLİKLERE İHTİYACIMIZ VARDI”
Bugün mesele turu geçip evimize gitmekti. Oyuncu değişiklikleri hayatımızda olacak. Maç yeni bitti. Sabaha karşı İstanbul’a varacağız. Sabah antrenman yapıp pazar günü maça çıkacağız. Bu değişikliklere ihtiyacımız vardı.

Neftçi bize yüksek tempoda cevap verdi. Kutluyorum onları. Başarılar diliyorum. Bizim onlardan daha iyi olmamız kadar doğal bir şey yok. Bugün burada başka bir netice olsa sürpriz olurdu. Karşımızda iyi ve ciddi bir takım vardı. Neftçi’nin komandolarına başarılar diliyorum.

“İYİ Kİ HAYATIMDA GALATASARAY VAR”
Kardeş Azerbaycan’dan kardeşçe ayrılıyoruz. Herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar bizim kardeşimiz. Her şey için de teşekkür ederiz. Bugün teknik direktör olarak 500. maçım. Ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. İyi ki hayatımda Galatasaray var. Avrupa’da da 100. galibiyet. İkisi de bir araya gelmiş.

1-0 devam ettirsek böyle olmayabilirdi. Bizim bu uzun yolda birlikte oynama kültürünü kazanmak öncelikli amacımız. Bu bizim için çok önemli. Herkesin bu kültürü öğrenmesi uzun vadede başarımızda rol oynayacak. Goller de uykudan uyandırabilir bizi. Oynama kültürünü beraberce geliştirmemiz ve sürdürmemiz lazım.

HAJDUK SPLIT’E DİKKAT!
Bir üst turda eşleştikleri Hajduk Split takımı hakkında da konuşan Terim, “Hajduk Split maçının ilk yarısını otelde izledim. HNK Hajduk Split rakibimiz oldu. Hajduk Split çok önemli ve tarihi bir kulüp. Dikkat etmemiz gerekecek. Artık kendi seyirci avantajımız var da diyemeyeceğiz. İstanbul’a döner dönmez teknik ekibimizle birlikte analiz yapacağız. İlk amacımız turlara kalmak. Hepinize şahsıma, takımıma ve ülkemize gösterdiğiniz misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Allah razı olsun, görüşmek üzere.” diyerek sözlerini tamamladı.

Fatih Terim, Neftçi Bakü, Hajduk Split, teknik direktör, Galatasaray, Avrupa Ligi, UEFA, İstanbul

Fatih Terim: İyi ki hayatımda Galatasaray var!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!