G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,78
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.400,73
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Erbakan: “Doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erbakan: “Doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz” / Haberin Peşinde Urfa

Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan, “Yeniden Refah Partisi olarak biz, milletimizin refahı ve selameti için yetkililere uyarı vazifemizi yapıyor ve bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye devam edeceğimizi ifade ediyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Dr. Fatih Erbakan, partisinin Genel Merkezinde Aylık Olağan İl Başkanları Toplantısı öncesi düzenlenen basın toplantısında gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

“Yerel seçimlerde milletimizi özledikleri Milli Görüş belediyeciliği ile buluşturacağız”

Parti olarak girdikleri ilk seçimde bileklerinin hakkıyla Meclis’e girdiklerini, 8 ay sonra yapılacak yerel seçimlerde de başarı elde ederek Milli Görüş’ün özlenen yerel yönetimler ruhunu, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden milletle buluşturmayı hedeflediklerini belirten Erbakan, şunları söyledi:

“Milletimizi efsane hizmetlerle yeniden buluşturmak ve aynı zamanda da Yeniden Refah Partimizin 14 Mayıs’taki başarısının bir tesadüf olmadığını, Yeniden Refah Partimizin Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğunu ortaya koymak ve inşallah 2028 seçimlerinin favori partisi olduğumuzu yerel seçimlerde aldığımız sonuçla ortaya koymak üzere çalışmalarımızı hızlandıracağız. Bu hedeflerimize ulaşmak üzere kurulduğumuz ilk günden bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki dönemde de siyaseti ticaret olarak değil ibadet olarak yapan dava erleri olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. İnşallah 14 Mayıs’taki başarımızı yerel seçimlerde daha da ileri taşıyacağız. Arkasından hedefimiz de 2028 seçimlerinde Türkiye’yi Milli Görüş iktidarına kavuşturmak olacak.”

“Cumhur İttifakı’na yanlışlara ortak olalım diye değil yanlışları hep beraber düzeltelim diye katıldık”

Cumhur İttifakı’na katılma gerekçelerini ülkenin ve milletin selameti adına olduğunu ve makam mevki pazarlığı yapmadıklarını kaydeden Erbakan, buna karşılık doğruya doğru yanlışa yanlış demeye de devam edeceklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

 “Biz Cumhur İttifakı’na katılırken üzerinde anlaşılan protokoldeki bütün hususların Gazi meclisimizde takipçisi olacağımıza söz verdik. Bugün de Yeniden Refah Partisi olarak hem mecliste hem meclis dışında bu mutabakat metnindeki maddelerin sonuna kadar takipçisiyiz. Bu maddelere uyulmaz, milletimizin hayrına olan bu adımlar atılmazsa da gerekli uyarı ve eleştirilerimizi milletimiz adına yerine getireceğiz. Bu noktada hiç kimseden hiçbir şeyden çekinmeyeceğiz.”

‘Emeklilerimizin yılbaşına kadar bekleyecek durumu kalmamıştır’

Erbakan, milyonlarca emeklinin enflasyon ve zamlar karşısında dayanacak durumlarının kalmadığını aktararak, bir kez daha hükümete seyyanen zam çağrısında bulundu.

Erbakan, “Artık nefes almakta zorlanan milyonlarca dar gelirlimize nefes alacak adımların atılması son derece önemli ve acildir. Bugün maalesef milyonlarca emeklimiz mağdur durumdadır. Bu noktada Sayın Cumhurbaşkanımız emeklilerimiz ile ilgili gerekenlerin yılbaşında yapılacağını ifade etmiş ancak bu enflasyon ortamında, bu hayat pahalılığında yılbaşına kadar emeklilerimizin bekleyecek durumu kalmamıştır. Biz en başından beri emeklilerimize de seyyanen maaş zammı yapılması gerektiğini ifade ettik. Ancak ne yazık ki bu konuda atılacak adımlar yılbaşına kalmış durumdadır. Bugün bu kürsüden Yeniden Refah Partisi olarak emeklilerimiz için yılbaşına kadar beklenmemesi ve atılması gereken adımların acilen atılması gerektiğini altını çizerek bir kez daha ifade ediyoruz.” dedi.

İsveç’in NATO üyeliği sürecine de değinen Erbakan, İsveç’in teröristleri himayesi altına aldığını ve uluslararası hukuka da aykırı olarak teslim etmediğini, İslam’ı ve Türkiye’yi hedef alan çirkin gösterilere göz yumduğunu belirterek hükümetten İsveç’in üyeliğini onaylamamalarını istedi.

Konuşmasının sonunda Genel Başkan Erbakan partisine katılım gösteren Türkiye Değişim Partisi (TDP), Adalet Partisi (AP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve İyi Parti’den istifa eden il ve ilçe başkanlarına rozet taktı.

Hibya Haber Ajansı

Erbakan: “Doğruya doğru yanlışa yanlış demeye devam edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!