G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,71
GBP40,63
BIST10.163,63
GR. ALTIN2.393,71
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Emtia ve para piyasası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emtia ve para piyasası / Haberin Peşinde Urfa

Brent Petrol’de tepki hareketi etkisini sürdürürken, %1.50 oranında değer kazanımı ile 100.89$ seviyesinden kapanış gerçekleşti.

BRENT Brent Petrol’de tepki hareketi etkisini sürdürürken, %1.50 oranında değer kazanımı ile 100.89$ seviyesinden kapanış gerçekleşti. Son günlerde ara direnç noktası olarak gördüğümüz 100 dolar seviyesinin üzerinde gerçekleşen kapanışı olumlu buluyoruz. Ancak bazı kısa vadeli göstergelerin aşırı alım seviyelerinde olması ve gün içi grafiklerde göstergelerin bozuluyor olması kar satışlarının etkili olabileceğini gösteriyor. Bu seviyenin üzerinde kalınamaması Petrolde tekrar 97 ve 92.40 desteklerine geri çekilmeyi beraberinde getirebilir.

ONS/ALTIN “XAUUSD” Ons/Altın’da tepki hareketleri etkili olurken, dün %0.19 sınırlı değer kazanımı ile 1751.35$’dan kapanış gerçekleşti. Kısa vadeli göstergelerde hafif toparlanma çabası yaşanmasına rağmen şimdilik net bir toparlanma görmüyoruz. Tepki hareketlerinin güç kazanabilmesi için düşüş trend direnci konumunda olan 1754$ seviyesinin üzerinde kapanış gerçekleşmeli. 1788 ve 1805$ seviyelerini üst dirençler olarak verebiliriz.

GRAM ALTIN Gram/Altın’da tepki alımları etkisini sürdürürken, gün %0.43 oranında yükseliş ile 1022.44TL’den kapanış gerçekleşti. Dün yaşanan alımlarla 22 günlük ortalamanın üzerine çıkılmış olmasını olumlu buluyoruz göstergelerin de toparlanıyor olması tepki hareketini destekler konumda. 1042TL seviyesi kısa vade açısından ilk önemli direnç konumunda. 1000 ve 950TL seviyelerini ise kısa vadeli destekler olarak takip edeceğiz.

GÜMÜŞ “XAGUSD” Gümüş’te tepki denemeleri şimdilik zayıf kalırken, dün %0.02 oranında çok sınırlı yükseliş ile 19.12$ seviyesinde kapanış gerçekleşti. 20.45 seviyesini ise ilk ara direnç olarak verebiliriz. Tepki hareketlerinin ivme kazanabilmesi için ilk etapta bu direncin üzerinde kalıcı hareketler görmeliyiz. Aksi halde zayıf seyrin önümüzdeki günlerde de devam etmesi beklenilebilir.

EUR/USD Euro/USD paritesinde 0.995 seviyesinin üzerinde tutunma çabası görülürken, dün %0.04 oranında çok sınırlı değer kaybı ile 0.9967’den kapanış gerçekleşti. Kısa vade açısından önemli seviye olarak gördüğümüz 0.995 seviyesinin üzerinde kalınması tepki hareketlerinin etkili olabileceğini gösteriyor. Yaşanabilecek tepki denemelerinde 1.0360 seviyesi ilk direnç noktası olarak takip edilebilir.

DXY DXY endeksinde 109.30 direncine yaklaşan hareketler sonrasında kısa vadeli göstergelerde bozulmanın da arttığını görüyoruz. Bu nedenle geri çekilme eğilimi etkisini arttırabilir. Yaşanacak geri çekilmelerde ise 106,90 ile 105.00 seviyeleri ara destek noktaları olarak takip edilebilir.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

Emtia ve para piyasası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!