G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,71
GBP40,63
BIST10.163,63
GR. ALTIN2.393,71
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Emtia ve para piyasası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emtia ve para piyasası / Haberin Peşinde Urfa

Brent Petrol’de haftanın son işlem gününde tepki alımları etkili oldu ve %3.94 oranında yükseliş ile 91.75$’dan kapanış gerçekleşti.

BRENT Brent Petrol’de haftanın son işlem gününde tepki alımları etkili oldu ve %3.94 oranında yükseliş ile 91.75$’dan kapanış gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta yaşanan satışlar karşılanırken, Cuma günü gelen alımlar ile beraber, kısa vadeli göstergelerin toparlandığını görüyoruz. 92.50$ seviyesi ilk ara direnç olarak takip edilebilir. Bu seviyenin kırılması harekete ivme kazandırır. 96.50 ile 103.00 seviyeleri ise kısa vadeli dirençler olarak takip edilebilir. 87.00 $ seviyesini ise ilk ara destek olarak verebiliriz.

ONS/ALTIN “XAUUSD” Ons/Altın’da Cuma günü zayıf tepki alımları etkili oldu ve %0.51 oranında değer kazanımı ile 1708.49$’dan kapanış gerçekleşti. Geçtiğimiz haftanın genelinde 1681$ desteğinin üzerinde taban oluşumu görülürken, kısa vadeli göstergelerde toparlanma dikkat çekiyor. Ayrıca ikili dip formasyon oluşum ihtimalide hafta içinde alım iştahının artabileceğini gösteriyor. 1735$ seviyesinin aşılması harekete ivme kazandıracaktır. Bu seviyenin üzerinde alım pozisyonları artırılabilir.

GRAM ALTIN Haftanın son işlem gününde hafif pozitif bir seyir izleyen Gram/Altın günü %0.47 oranında değer kazanımı ile 1006.62 seviyesinden kapattı. Orta vadeli trend desteğinin üzerinde tepki denemeleri zayıfta olsa etkisini sürdürüyor 988TL desteğinin üzerinde tepki denemelerinin devamı beklenebilir. Yükseliş hareketlerinde 1018 ve 1042 seviyeleri ilk dirençler olarak takip edilebilir.

GÜMÜŞ “XAGUSD” Gümüş’de tepki alımları hafta ortasında sonra güç kazanırken, Cuma günü %1.63 oranında değer kazanımı ile 18.84 seviyesinde kapanış gerçekleşti. Göstergelerin toparlanıyor olması tepki yükselişinin devamını destekliyor. Tepki yükselişlerinin devamı halinde 19.50$ seviyesi ara direnç olarak takip edilebilir. Bu ara direncin aşılması harekete ivme kazandıracaktır. 2050-2090 bandı kısa vadeli üst dirençler olarak takip edilebilir. 17.50$ seviyesi kısa vadeli hareketler açısından ilk önemli destek noktası olarak verebiliriz.

EUR/USD Euro/USD paritesinde taban oluşturma çabası ile beraber tepki hareketlerinde güç kazanımı görülüyor. Cuma gününü %0.51 oranında değer kazanımı ile tamamlayan parite günü 1.0050 oranında tamamladı. Teknik göstergeleridne toparlanıyor olması olumlu havayı desteklerken, 1.0200 seviyesi ilk direnç olarak takip edilebilir. Uzun vadeli trend direnci konumunda olan 1.02’nin aşılması harekete ivme kazandıracaktır. Bu nedenle hafta bazında bu direnci yakından takip edeceğiz.

DXY DXY endeksinde hafta ortasından sonra güç kaybı belirginleşirken, Cuma günü %0.49 oranında değer kaybı ile 1.09 seviyesinden kapanış gerçekleşti. Teknik göstergelerde bozulma belirginleşirken, bir önceki zirve konumunda olan 109.30 seviyesinin de altına inilmiş olması satış baskının devam edebileceğini gösteriyor. 109.30 seviyesinin üzerine çıkılamaması sonrasında ilk etapta 106.90 seviyesine kadar geri çekilme beklenebilir.

Kaynak A1 Capital
Hibya Haber Ajansı

Emtia ve para piyasası

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!