G-CV0ZL47F6D
USD32,34
EURO34,81
GBP40,65
BIST10.276,88
GR. ALTIN2.393,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Emirates ve United, yeni bir anlaşmayla pazar payını genişletiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Emirates ve United, yeni bir anlaşmayla pazar payını genişletiyor / Haberin Peşinde Urfa

Emirates ve United bugün, her bir havayolunun ağını geliştirecek, yolcularına Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında yüzlerce yeni uçuş noktasına daha kolay erişim sağlayacak ticari anlaşma imzaladı.

Emirates ve United bugün, her bir havayolunun ağını geliştirecek, yolcularına Amerika Birleşik Devletleri ve dünya çapında yüzlerce yeni uçuş noktasına daha kolay erişim sağlayacak ticari anlaşma imzaladı.

Kasım ayından itibaren, ABD’nin en büyük iş merkezlerinden üçü olan Chicago, San Francisco ve Houston’a uçan Emirates yolcuları, United gidiş-dönüş seferlerinde tek bir biletle Amerika kıtasında yaklaşık 200 şehre seyahat edebilecek.

Emirates’in hizmet verdiği diğer sekiz ABD havalimanında – Boston, Dallas, LA, Miami, JFK, Orlando, Seattle ve Washington DC – her iki havayolunun da bir interline düzenlemesi olacak.

United, Mart 2023’ten itibaren New York/Newark ve Dubai arasında yeni bir direkt uçuş başlatacak- buradan yolcular Emirates veya flydubai ile 100’den fazla uçuş noktasına seyahat edebilecek. United’ın yeni Dubai uçuşunun biletleri satışa açıldı.

Emirates ve United, bugün, United CEO’su Scott Kirby ve Emirates Başkanı Sir Tim Clark’ın ev sahipliğinde Dulles Uluslararası Havalimanı’nda, United ve Emirates Boeing 777-300ER uçakları ve uçuş ekiplerinin yer aldığı bir tören etkinliğinde anlaşmalarını duyurdular.

Bu anlaşma ayrıca her iki havayolunun yolcu sadakat programı üyelerine daha fazla ödül için daha fazla fırsat sağlayacak: Emirates Skywards üyeleri, United tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda seyahat ettiklerinde kısa süre içinde mil kazanabilir ve United’ın New York/Newark – Dubai uçuşunda uçan United Mileage Plus üyeleri, Emirates ve flydubai’nin ötesine bağlanırken mil kazanabilir ve kullanabilirler.

Her iki havayolu da yakın zamanda yolcu deneyimine önemli yatırımlar yaptığını duyurdu. Emirates, yemek seçenekleri, yepyeni bir vegan menü, “gökyüzünde sinema” deneyimi, kabin içi iyileştirmeler ve sürdürülebilir seçenekler içeren 2 milyar dolarlık bir yatırımın parçası olarak 120’den fazla uçağın donanımını yükseltecek. United’da, her koltukta koltuk arkası ekranları, daha büyük baş üstü bölmeleri, Bluetooth bağlantısı ve uçak endüstrinin en hızlı uçuş Wifi’sini içeren yeni bir tasarımla iç mekanına odaklanarak filosuna 500 yeni Boeing ve Airbus uçağı ekleyecek. 

Hibya Haber Ajansı

Emirates ve United, yeni bir anlaşmayla pazar payını genişletiyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!