G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,80
GBP40,71
BIST10.274,13
GR. ALTIN2.395,12
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Edremit’in 2 sahil mahallesine ilk doğalgaz verildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edremit’in 2 sahil mahallesine ilk doğalgaz verildi / Haberin Peşinde Urfa

Edremit ilçesinin Altınkum ve İkizçay mahallesine ilk doğalgaz verildi.

BALIKESİR – 31.10.2022 – HİBYA – Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, çalışmaların bittiği sokakların süratle yapılacağını ve  150 bin metrekare tamirat işi gerçekleştirileceğini söyledi.  

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. tarafından Edremit’in Altınkum ve İkizçay mahallesinde yapımı tamamlanan doğalgaz boru hattında gaz verme işlemi törenle gerçekleştirildi. Altınkum mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Balıkesir Bölge Yatırım İzleme Şefi Samet Demiraslan tarafından meşale yakılarak ilk gaz verildi. 

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanan sokakları hızlı bir şekilde tamir edeceklerini belirterek, “Bugün Altınkum’dayız ve ilk doğalgazı veriyoruz.  Döşenmiş hatlarımıza doğalgaz yanmaya başladı. Doğalgaz tabi ki bir konfor, insanların yaşam kalitesine önemli katkı yapacak, yaşam kalitesini yükseltecek. Bu kazılar yüzünden geçici olarak yaşam kalitesi düştü. Biran önce bu kutuların bağlanmasını bekliyoruz.  Biz belediye ekipleri olarak hazırız. Yaklaşık 150 bin metrekarelik ihalemiz de yapılmış durumda. İşlemler bittiğinde kutuların çıkışı yapılan her sokağa sürat ile gidip tamir edeceğiz. Altınkum ve İkizçay’a bu bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Aksa Doğalgaz Dağıtım A.Ş. Balıkesir Bölge Yatırım İzleme Şefi Samet Demiraslan, “Bugün itibariyle İkizçay ve Altınkum mahallesi’nde ana hat imalatlarımızı bitirdik. Testlerimizi de tamamladık. Bugün ilk gaz verme meşale yakma törenimizi de gerçekleştirdik. Bundan sonraki süreçte hızlı bir şekilde servis hattı imalatlarına başlayacağız. Doğalgaz kutularını koyacağız abone olan binalarımıza. Bu işleri de yılbaşına kadar toparlamayı planlıyoruz. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Hibya Haber Ajansı

Edremit’in 2 sahil mahallesine ilk doğalgaz verildi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!