G-CV0ZL47F6D
USD32,38
EURO34,79
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.400,44
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı / Haberin Peşinde Urfa

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Menteşe’nin Düğerek Mahallesinde 25 milyon TL yatırım ile başlatılan 8 bin 540 metre uzunluğundaki kanalizasyon hattı tamamlandı. Hatların tamamlanmasının ardından asfalt çalışmalarına başlandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapıyı güçlendirmek ve altyapı hizmetlerinden yararlanma oranını arttırmak için çalışmalarına devam ediyor. Son olarak atık su sorunun ortadan kaldırmak ve atık suyun dönüşümünü sağlamak amacıyla Menteşe Düğerek Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarını tamamladı. 

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri Menteşe’nin Düğerek Mahallesinde geçtiğimiz aylarda başlatılan 8 bin 540 metre uzunluğundaki kanalizasyon hat çalışması tamamlandı. Bunun yanı sıra çalışmalar kapsamında 403 adet evsel parsel baca imalatları da yapıldı. 13 bin kişiye hizmet verecek olan 25 milyon TL’lik Düğerek Kanalizasyon hattının yapımının ardından bölgede ortaya çıkan atık su Muğla Atık Su Arıtma Tesisine iletilerek arıtılacak. İleri biyolojik arıtma sistemi sayesinde burada arıtılan su ise yeşil alan sulamasında kullanılarak hem mahallenin önemli bir eksiği ortadan kalkacak hem de suyun geri dönüşümü sağlanarak tasarruf edilecek.

Asfalt çalışmalarına başlandı

Düğerek Mahallesinde başlatılan kanalizasyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından asfaltlama çalışmaları da başladı. Düğerek Halide Edip Adıvar Caddesi ve Halide Edip Adıvar caddesinde sıcak asfalt çalışması yapılırken, ekipler önümüzdeki günlerde bin 200 metre uzunluğundaki çevre yolunda sıcak asfalt çalışmalarına devam edecek. Asfalt projesinin ardından bölgede yol çizgi ve çevre düzenleme çalışmaları yapılacak.

Hibya Haber Ajansı

Düğerek kanalizasyon hattı tamamlandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!