G-CV0ZL47F6D
USD32,26
EURO34,82
GBP40,64
BIST10.275,83
GR. ALTIN2.412,86
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Dolarda son durum! ABD seçim sonuçları takip ediliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dolarda son durum! ABD seçim sonuçları takip ediliyor / Haberin Peşinde Urfa

Piyasalarda ABD seçim sonuçları yakından takip ediliyor. Dolar/TL yeni günün ilk saatlerinde 8.40 seviyesinin hemen üzerinde bulunuyor. 

Bugün ABD’de seçimlerinden gelen sonuçlar yakından takip edilecek. Yurt içinde en önemli veri Merkez Bankası tarafından açıklanacak olan döviz kuru endeksleri olacak. TÜFE bazlı reel efektif döviz kuru Eylül ayında 62,21 ile tarihi düşük seviyesini görmüştü. Türk Lirası ekim ayında yüzde 8’in üzerinde değer kaybetti. Endeksi yeni bir rekor düşük seviyeyi görmesi bekleniyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası(TCMB), “Aylık Fiyat Gelişmeleri” ile ilgili değerlendirmesini yayınlayacak.

  • DOLAR

  • EURO

  • ALTIN

ABD SEÇİMLERİNİN SONUÇLARI BEKLENİYOR

Tüm piyasalar ABD seçimlerine kilitlenmiş durumda Global piyasalarda hizmet sektörü PMI verileri izlenecek. Öncelikle Fransa, Almanya, Euro Bölgesi ve İngiltere verileri takip edilecek. ABD’de ADP özel sektör istihdam verisi, cuma günü açıklanacak istihdamın öncü göstergesi olarak takip edilecek. Tahminler özel sektörde istihdamın 650 bin artacağı yönünde oluştu. ABD’de ayrıca MBA mortgage endeksleri, dış ticaret, hizmet sektörü PMI, ISM imalat dışı endeks ve DOE petrol stokları verileri izlenecek. Euro Bölgesi üretici fiyatları diğer izlenecek veri olacak.

Avrupa Birliği(AB) maliye ve ekonomi bakanları telekonferans yoluyla bir araya gelecekler. Günün faiz kararları Polonya ve Arnavutluk merkez bankalarından gelecek. ABD Merkez Bankası(Fed) iki gün sürecek faiz toplantısına başlayacak. Karar yarın TSİ 22.00’de açıklanacak.

HANGİ ADAY NERELERİ KAZANDI?

ABD seçimlerinde oy sayım işlemleri devam ederken, NBC, Fox News, Edison Research gibi seçimleri yakından takip eden kuruluşlardan eyaletlerdeki seçim sonuçlarına yönelik kesin projeksiyonlar geliyor.

NBC’nin verdiği bilgiye göre Kaliforniya, Washington ve Oregon eyaletlerini Demokrat aday Joe Biden kazandı. Fox News’un yaptığı projeksiyona göre ise Başkan Donald Trump Florida ve Idaho’yu kazandı.

Edison Research tarafından yapılan projeksiyonlara göre de Missisippi ve Wyoming’i de Trump kazandı. ABD seçimlerinde kazananı alınan oy miktarı değil, kazanılan delege sayısı belirliyor. Başkan seçilmek için 270 delege gerekli.

Dolarda son durum! ABD seçim sonuçları takip ediliyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!