G-CV0ZL47F6D
USD32,46
EURO34,80
GBP40,87
BIST10.045,74
GR. ALTIN2.420,65
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Dimes’ten göründüğünden fazlasını sunan yeni nesil ürün

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dimes’ten göründüğünden fazlasını sunan yeni nesil ürün / Haberin Peşinde Urfa

Mert Ramazan Demir’in marka yüzü olduğu DİMES COOL Lime Özü reklamı dijital platformlarda ve TV’de yayına girdi.

İnovatif içecek şirketi DİMES, yeni nesil ürünü DİMES COOL Lime Özü ile tüketim alışkanlıklarını değiştirecek. DİMES COOL Lime Özü, bir kutudan 5 büyük bardak cool lime hazırlama özelliğiyle göründüğünden fazlasını sunuyor. Mert Ramazan Demir’in marka yüzü olduğu DİMES COOL Lime Özü reklamı dijital platformlarda ve TV’de yayına girdi.

Türkiye’nin ilk yerli sermayeli meyve suyu ve önde gelen içecek markası DİMES, genç tüketicileri dinlemeye ve inovasyon gücüyle gençlerin hayatına uyan yeni nesil ürünler geliştirmeye devam ediyor.

DİMES’in yeni ürünü DİMES COOL Lime Özü, özellikle genç tüketicilerin favori lezzetleri arasında yer alan Cool Lime içeceğini evde kolayca hazırlama fırsatı sunuyor. 310 ml karton kutuda sunulan DİMES COOL Lime Özü’nden 1 ölçü öz, 3 ölçü soğuk su ve bol buzla karıştırılarak 5 büyük bardak (400 ml) içecek hazırlanabiliyor. Konsantre olması sayesinde ister extra özlü ister bol buzlu lezzetin kontrolü tamamen tüketicide!

Mert Ramazan Demir: ‘’ Göründüğünden Daha Fazlası’’ 

DİMES, Reklamania Creative iş birliğinde, dijital mecraların yanı sıra TV ve açık hava mecralarıyla 360 derece kurguda hazırladığı DİMES COOL Lime Özü “Göründüğünden Daha Fazlası” kampanyasıyla yeni nesil tüketici odaklı konsantre içecek kategorisini sahiplenen ve kategoriyi TV’ye taşıyan ilk marka oldu. 

Yeni nesil ürün DİMES COOL Lime Özü’nün reklam yüzü, sezonun popüler dizisi Yalı Çapkını ile izleyicilerin kalplerinde taht kuran Mert Ramazan Demir oldu. Mert Ramazan Demir’in marka yüzü olarak yer aldığı DİMES COOL Lime Özü reklam filmi, dijital platformlarda ve TV’de yayına girdi. Reklam filmi senaryosunda Mert Ramazan Demir “Göründüğünden Daha Fazlası!” diyor.

Tüketim Alışkanlıklarını Değiştirecek Yeni Nesil Ürün DİMES COOL Lime Özü

DİMES COOL Lime Özü’nün, tüketim alışkanlıklarını değiştireceğini söyleyen DİMES Pazarlama Grup Müdürü Merve Keten, “Tüketicilerimiz, bu yeni nesil ürünümüzle evlerinde ya da diledikleri her yerde, kolayca Cool Lime hazırlayabilecekler. İçecek şirketi vizyonumuz gücünü; DİMES’in kollektif inovasyon kültüründen ve her zaman gençlerin sesini dinlememizden alıyor. DİMES COOL Lime Özü’nü, 2 yıllık bir Ar-Ge çalışması ve hem sosyal medya hesaplarımız üzerinden hem de café ziyaretlerimizde gençleri dinleyerek hazırladık. Araştırmalarımıza göre her 4 gençten 3’ü, haftada en az 1 kez içtiği Cool Lime’ı, evinde yapmayı da denemiş. Göründüğünden fazlasını sunan DİMES COOL Lime Özü, bir kutu üründen 5 büyük bardak içecek hazırlamayı sağlıyor. Lezzetin kontrolünü tüketicisine bırakan ve modern hayatın ritmini yakalayan bir ürün olmasının yanı sıra, ekonomik ve çevre dostu bir kimliğe de sahip. Gençleri dinlemeye, onlara görünenden fazlasını sunmaya, gençlerle birlikte hayatın tadına düşmeye devam edeceğiz” dedi.

Kampanyada Motive2M ve Keçiperver adıyla bilinen Havvanur Kösem de Yer Alıyor

Gençliği ve yenilikçiliği sahiplenen DİMES’ in Cool Lime kampanyasında yeni nesil rapin en iyi temsilcisi Motive2M (Tolga Can Serbes) de yer alıyor. Motive2M, DİMES COOL Lime Özü reklam kampanyası kapsamında hazırlanan bir diğer filmde, kendi rap dünyasını yansıtarak yer aldı. 

Keçiperver adıyla bilinen ve içten, doğal videolarıyla sosyal medyada sevilen bir fenomen olan Havvanur Kösem de kampanyanın hayvanseverliğini konu alan bir diğer filminde, yine kendi dünyasını yansıtarak yer aldı.

 

DİMES COOL Lime Özü “Göründüğünden Daha Fazlası!” Kampanya Künyesi

Reklamveren: DİMES

Reklamveren Yetkilileri: Duygu Süleymanoğlu, Merve Keten, Yazgı Atar, Ezgi Özyıldırım, Begüm Tuncel, Helin Oran

Reklam Ajansı: Reklamania Creative

Ajans Başkanı & CCO: Yalkın Yel

Ajans Başkan Yardımcısı: Simge Hekimgil

Kreatif Lider: Recep Murat Karakaş

Yaratıcı Ekip: Melisa Coşgun, Muhammed Atalan, Serap Çılgın

Müşteri Ekibi: Selcan Arslan, Demet Selvi, Esra Yıldız Doğan, Sanem Ertanoğlu

Yönetmen: Ozan Köse

Yapım Şirketi: CO/OP İstanbul

Yapımcı: Hakan Fıçıcı & Fatoş Eda Arı

Görüntü Yönetmeni: Fırat Lita Sözbir

Post Prodüksiyon: Roots Post Production

Müzik: 25m2 Cenk Çelebioğlu

Mecra: TV, Dijital, Outdoor

 

Hibya Haber Ajansı

Dimes’ten göründüğünden fazlasını sunan yeni nesil ürün

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!