G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,80
GBP40,73
BIST10.250,19
GR. ALTIN2.394,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu / Haberin Peşinde Urfa

DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, DHL Express Türkiye’nin CEO’su olarak atandı. Uzun yıllardır şirket bünyesinde farklı pek çok birimde çalışan Demiroğlu, yeni görevini 17 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üstlendi.

DHL Express Türkiye Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Volkan Demiroğlu, DHL Express Türkiye’nin CEO’su olarak atandı. Uzun yıllardır şirket bünyesinde farklı pek çok birimde çalışan Demiroğlu, yeni görevini 17 Temmuz 2023 tarihi itibarıyla üstlendi.

DHL Express'teki kariyerine 22 yıl önce Müşteri Hizmetleri'nde başlayan Volkan Demiroğlu, sırasıyla müşteri temsilciliği, takım liderliği ve süpervizörlük görevlerini yürüttü ve 2007 yılında Gümrük Müdürü olarak Operasyon bölümüne geçti. 2009'da İstanbul Gateway Müdürü, 2018 yılında da Türkiye Üst Yönetim Ekibine Müşteri Hizmetleri Direktörü olarak atanan Demiroğlu, 2021 yılından bu yana DHL Express Türkiye’nin Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Demiroğlu, DHL Express Türkiye CEO’luğu görevini DHL Express Almanya CEO’su olarak atanan Mustafa Tonguç’tan devraldı.

Ege adında 14 yaşında bir oğlu olan Demiroğlu’nun kişisel ilgi alanları arasında basketbol oynamak, bisiklete binmek ve yemek yapmak yer alıyor.

DHL Hakkında

1969 yılında kurulan DHL, lojistik sektörünün lider global markasıdır. DHL bünyesinde yer alan birimler, ulusal ve uluslararası paket teslimatından e-ticaret gönderi ve taşımacılık çözümlerine, uluslararası ekspres kara, hava ve deniz yolu taşımacılığından endüstriyel tedarik zinciri yönetimine uzanan benzersiz bir lojistik hizmet portföyü sunar. Dünya çapında 220’yi aşkın ülke ve bölgede yaklaşık 395 bin çalışanıyla DHL, müşterilerinin sınırları aşmasına, yeni pazarlara ulaşmasına, işlerini büyütmesine ve gönderilerini sevdiklerine ulaştırmasına yardımcı olur.

Teknoloji, yaşam bilimleri, sağlık, mühendislik, üretim & enerji, perakende ve otomotivin de aralarında bulunduğu pek çok büyümekte olan pazar ve sektöre özel çözümleriyle “Dünyanın lojistik şirketi” olarak konumlanan DHL, DHL Group’un bir parçasıdır. Grup, 2022 yılında 94 milyar euro gelir elde etmiştir. Gerek sürdürülebilir ticaret uygulamaları gerekse topluma ve çevreye karşı duyduğu sorumlulukla, dünyaya pozitif katkı sağlayan DHL Group, 2050 itibarıyla sıfır emisyon hedefine ulaşmayı amaçlamaktadır. DHL Express, DHL Group’un uluslararası ekspres hava taşımacılığı alanında faaliyet gösteren global lider firmasıdır.

DHL Express Türkiye Hakkında

1981 yılında kurulan DHL Express Türkiye, geniş müşteri kitlesiyle Türkiye'de hızlı hava taşımacılığı sektörünün lideri konumundadır. İstanbul ve Sabiha Gökçen Havalimanlarından günde toplam 4 uçuş gerçekleştiren DHL Express, İstanbul'un iki yakasından uçak kaldıran “Ekspres Hava Taşımacılığı” firmasıdır. DHL Group bünyesinde yer alan DHL Express, yakın zamanda 135 milyon Euro yatırımla İstanbul Havalimanı’nda hayata geçirilen yeni Gateway binasında hizmet vermeye başlamıştır.

 

Hibya Haber Ajansı

DHL Express Türkiye’nin yeni CEO’su Volkan Demiroğlu oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!