G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,78
GBP40,70
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.395,42
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz” / Haberin Peşinde Urfa

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Bizlere ecdat mirası olan bu nizamın felsefesini ve fütüvvet ilkelerini Türkiye Yüzyılı’na birlikte taşıyacak, bugünün ahileri esnafımızla birlikte üretmeye, ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz.” dedi.

Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Ahilik Haftası kutlamalarına katılmak üzere Ahi Evran-ı Veli’nin Yurdu, Neşet Ertaş’ın memleketi, Ahiliğin Başkenti, aşıkların, ozanların diyarı Kırşehir’deydik. İlk olarak Valiliğimizi ziyaret ettik. Şehrimize yapılan kamu yatırımları ve yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi aldık. Akabinde, il Başkanlığımızda kıymetli dava arkadaşlarımızla buluşarak yaklaşan yerel seçim öncesi çalışmalarımızı değerlendirdik. Teşkilat programımız sonrasında Ahilik Haftası Kutlama programına katıldık. Ticaretin ahlakla bütünleştiği ahilik müessesine büyük önem veren bir geleneğin temsilcileri olarak; Ahiliği yaşatmanın ve tanıtmanın, bu kutsi değerleri gelecek nesillere aktarmanın öncelikli görevlerimizden biri olarak addediyoruz.

Biliyoruz ki; Ahilik, sadece bir esnaf teşkilatlanması değil, milletimizin kültürel kodlarında var olan dürüstlüklük, güvenilirlik ve dayanışmacılık özellikleri ile İslâm ahlâkını yoğurarak insanlığa sunduğu bir yaşam nizamıdır. Bizlere ecdat mirası olan bu nizamın felsefesini ve fütüvvet ilkelerini Türkiye Yüzyılı’na birlikte taşıyacak, bugünün ahileri esnafımızla birlikte üretmeye, ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu konudaki güçlü duruşu, esnaf ve sanatkarlarımıza yönelik destekleriyle ekonomimizin temelini oluşturan esnafımızın daima yanında ve destekçisi olmayı sürdüreceğiz. Ahilik felsefesini topraklarımızda yeşerterek ebediyete irtihal etmiş Pir Ahi Evran Veli başta olmak üzere tüm ahi esnaf ve sanatkârımızı rahmetle yâd ediyor, esnaflarımıza hayırlı, bereketli ve bol kazançlar diliyorum. Ticaret Bakanlığımız, Kırşehir Valiliğimiz, Belediyemiz, TOBB, TESK, TESKOMB, kadın kooperatifleri ve esnaf teşkilatları başta olmak üzere 36’ıncı Ahilik Haftası’nı bayram havasında gerçekleştiren tüm kurum ve kuruluşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!