G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,79
GBP40,78
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.403,29
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de iftar programında konuştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de iftar programında konuştu / Haberin Peşinde Urfa

SÜMEYYE YALÇIN – 19.04.2023 – HİBYA – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli’de iftar programında konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı satır başları şöyle:

“Artık veda etmenin hüznünü yaşadığımız mübarek Ramazan-ı Şerifinizi tebrik ediyorum. Başı rahmet ortası mağfiret sonu cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan-ı Şerife veda zamanı geldi.

Bugün Denizli yine destan yazdı, tarih yazdı, geleceğinin aydınlık Türkiyesine yeni bir pencere açtı. Desteğiniz, dayanışmanız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ülkesinin geleceği için dertlenen hiçbir insanı dışarıda bırakmayacağız. Türk, Kürd, Muhacir, Sünni, Alevisiyle 85 milyon bir ve beraber olacağız. Aramıza nifak tohumları saçmak isteyen fitnecilere asla prim vermeyeceğiz. Kardeş olacağız ve inşallah ebediyyen de kardeş kalacağız.

Denizli için hemen şimdi diyerek hedeflerimize doğru sağlam adımlarla yürüyeceğiz. 40 senedir Denizli ile birlikte tüm Türkiye'nin hizmetindeyiz. Emanetinize canımız pahasına sahip çıktık.

Allah'a dayandık, sahaya sarıldık, hükmüne ramolduk. Yol varsa budur bilmiyorum başka çıkar yol diyerek yolumuza devam ettik. Allah'ın rahmetinden başka bize asla rahmet penceri yoktur.

Gözümüzü ufuktan ayırmadan azimle, cesaretle, kararlılıkla yürüdük. Bugünlere birilerinin lütfuyla değil, sizlerin destekleriyle geldik. Biz bugünlere günde 5 defa ellerini semaya açanların hayır dualarıyla geldik.

Gece karanlığında seccadesinde gözyaşlarıyla ıslatanların samimiyetiyle geldik. Seccadenin üzerinde ayakkabılarıyla dolaşarak kıble arayanlarla değil. Tam aksine kıblesinin Kabe olduğunu bilenlerle geldik. Siz bize dua ettiniz, bize sahip çıktınız.

Gerektiğinde dağ gibi yanımızda durdunuz. Denizlili kardeşlerimle birlikte 85 milyonun her bir ferdine aşkla hizmet ettik. Her karışında bir şehit yatan cennet vatanı eserlerle, yatırımlarla donatmayı Rabbim bizlere nasip etti. Rabbim bizlere Türkiye'yi CHP zihniyeti boyunduruğundan kurtarmayı nasip etti.

Rabbim bize 85 yılın ardından Ayasofya'yı asli kimliğine kavuşturmayı, Ezan-ı Muhammedilerle buluşturmayı nasip etti. Çamlıca Camii, Beştepe Millet Camii, Taksim Camii ile ülkemizi nakkış nakış süslemeyi nasip etti.

Şimdi de Barbaros Hayrettin Paşa Camii'ni Levent'te elhamdülillah inşa ettik. Bayramdan sonra orayı da açacağız. Rabbim bizlere ülkemizdekilerle beraber tüm mağdur ve mazlumların elinden tutmayı nasip etti. Rabbim bizlere on yıllardır kendi öz yurdunda horlanan, hor görülen değerleri aşağılanan bu necip millete özgüven kazandırmayı nasip etti.

Rabbim bizlere son 21 yılda sadece Denizli'ye 66,3 milyar lira yatırım yapmayı nasip etti. Bu uğurda verdiğimiz mücadeleye sizler şahitsiniz. Ülkemize kazandırdığımız eserlere sizler şahitsiniz. Denizlimizin gelişmesi, kalkınması, ülkemizin lokomotif şehirlerinden biri olması için gösterdiğimiz çabalara sizler şahitsiniz. Ekonomi, ulaşım, sağlık, eğitim, ticaret, ulaştırmada attığımız adımlara sizler bizzat şahitsiniz. Türkiye'nin istikbal ve istiklaliyle huzur ve güvenliği dışında hiçbir amacımız olmadı.

Bugün de sizlerin derdiyle dertleniyor, hangi meseleniz varsa çare arıyoruz. Sizlere hizmet yolculuğumuzu çok daha kararlı bir şekilde 14 Mayıs'tan sonra da sürdürme niyetindeyiz. 7'li koalisyonun içinde debelendiği çukuru bizler gibi sizler de mahçubiyetle takip ediyorsunuz. Siyasi ikballeri için işportaya çıkarmadıkları ilkeleri, hassasiyetleri kalmadı. Gündeme gelmek için söylemedikleri yalan, atmadıkları iftira kalmadı. Türk siyasetine yakışmayan ne kadar kötü sahne varsa hepsini üç güne sığdırmayı başardılar.

Bizim gençlerimize son 20 yılda unutturduğumuz eski Türkiye'ye ait at pazarlıklarını, tüm tartışmaları bu ülkeye tekrar yaşattılar. Yeri geldi kumar masası, yeri geldi noter dediler.

Tekmeledikleri masayı, aylarca kazanamaz dedikleri naylon adayı şimdi umut diye yutturmaya çalışıyorlar. Hepsi topu topu 7 kişiler. Ama kavgasız, gürültüsüz tek bir günleri geçmiyor. Ülkemizin asli meselelerine dair çözüm önerileri, gelecek vizyonları, ayakları yere basan hiçbir projeleri yok.

6-8 Ekim olaylarında 51 insanımızı Diyarbakır'da bunlar katlettiler. Gezi olaylarında aynı şekilde katliamlar yaptılar. Şimdi de ne diyorlar 'Selo'yu çıkaracağız'. Bu terörist, nasıl çıkarırsın? Biliyorsunuz evlat katili Apo'yu 'çıkaracağız', nasıl çıkarırsınız? 14 Mayıs'ta bize onay vermeniz halinde onlar asla bu adımları atamazlar.

Sapkın akımların desteklenmesinden utanmıyorlar. Ayasofya'yı tekrar müze yapmaya kadar bunlarda her türlü kepazelik var. Biz LGBT'ye karşıyız. Cumhur İttifakı LGBT'ye karşı. CHP LGBT'ci. HDP LGBT'ci. Ne yazık ki İYİ Parti de LGBT'ci. Bunların aykırı bir şey söylediğini duydunuz mu? Bu milletin asli değerlerinden taviz vermeyeceğiz. Ne diyor '300 milyar dolar almış'. Nerede bir göster bakalım. Bırak bu yalancılığı artık. Senin bu yalanlarından bıktık. Hangi kasaya koydun bu paraları/ Hangi bankaya koydun? Bir söyle. Yalan olur da bu kadarı da olmaz.

Bir de kapalı kapılar ardında bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla yaptıkları gizli anlaşmalar, kirli pazarlıklar var. Bay Bay Kemal o gizli kapılar ardında ne konuştun? Eğer sıkıyorsa, dürüstsen bu millete açıkla, bu millet seni görsün.

Oy pusulasının bir tarafında eser ve hizmet siyaseti diğer tarafında yıkım ve takoz siyaseti olacak. Bir tarafta milletin adamı ve Cumhur ittifakı olacak diğer tarafında yağma ittifakı ve onun geçmişi hezimetle, devletin kurumlarını batırmasıyla iş bilmez adayı olacak.

Bir tarafta 21 yıldır hizmetlerini, gayretlerini, şehrimize yaptığı yatırımları çok iyi bildiği ehil kadrolar olacak diğer taraftan yıkmaktan başka vaadi bulunmayan bir kumar masası olacak. Bir tarafında 'Avrupa bize aferin diyecek' diye havalara uçan özgüven fukaraları olacak diğer taraftan BM kürsüsünden 'Dünya 5'ten büyüktür' diye haykıranlar olacak.

14 Mayıs'ta oy kullanmaya gittiğinizde sadece Cumhurbaşkanı ve milletvekillerini seçmeyeceksiniz. Aynı zamanda bu iki fotoğraftan birini tercih edeceksiniz. Ben milletimizin basiret ve ferasetine sonuna kadar güveniyorum. Hiçbir vatandaşımızın terör örgütleriyle kolkola yürüyenlere hoş bakmadığını çok iyi biliyorum. 7'li koalisyonun fütursuzlukları, ittifak üyesi partilere umut bağlayan insanlarımızı rencide ediyor.

Yarın akşam Karadeniz'de Türkiye'ye doğalgazı dağıtımını yapacağız. Müjdelerimizi de inşallah Filyos'tan yapacağız. Bayramınız mubarek, geleceğiniz aydınlık olsun.”

Hibya Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli’de iftar programında konuştu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!