G-CV0ZL47F6D
USD32,28
EURO34,73
GBP40,68
BIST10.247,75
GR. ALTIN2.397,40
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Corona virüse yakalanan genç kız diyabet hastası oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corona virüse yakalanan genç kız diyabet hastası oldu / Haberin Peşinde Urfa

İstanbul’da yaşayan İrem Deniz geçen ay ailesiyle birlikte corona virüsüne yakalandı. Hastalığın altıncı gününde mide bulantısı ve nefes almada güçlük sonucu hastaneye kaldırılan İrem’in kan şekerinin 380’e kadar çıktığı belirlendi. Yapılan tetkikler sonrasında 24 yaşındaki genç kıza diyabet tanısı konuldu.

İstanbul’da yaşayan ve okçuluk sporuyla ilgilenen 24 yaşındaki İrem Deniz’e 7 Nisan’da ailesiyle birlikte corona virüsü teşhisi konuldu. Aile hastalık sürecini evde geçirdi ancak İrem Deniz, hastalığının 6’ncı sabah mide bulantısı ve nefes almada güçlük çekerek uyandı. Nabzı 150’ye kadar çıkan genç kız, çarpıntı şikayeti sonucu hastaneye kaldırıldı.

Çekilen tomografide virüsün akciğer tutulumuna rastlanırken uygulanan corona virüsü tedavisinden sonuç alamayan hekimler, İrem için kan gazı tetkiki de yaptı. Ölçüm sonrası Deniz’in kan şekerinin 380’e kadar yükseldiği görüldü. Acilen insülin tedavisine başlanan genç kıza, Tip 1 diyabet tanısı konuldu.

İrem’in sporla ilgilenen ve sağlıklı beslenen biri olduğunu söyleyen anne Şeniz Deniz, “Ağır bir enfeksiyonla çok derinde yatan birtakım hastalıkların gün yüzüne çıkmasıyla bir farkındalık gelişiyor. Bugüne kadar hiçbir şekilde şikayeti olmayan sağlıklı bir birey. Bunların yanı sıra sporunu yapıyor. Aynı zamanda hayatını da gayet iyi bir şekilde idame ettiriyor. Göze çarpan hiçbir sağlık bulgusu da olmamıştı. Bu ağır bir virüsün altta yatan bir genetiği tetiklediği belirtildi. Biz de bir diyabet sonucuyla karşı karşıya kaldık” diye konuştu. (.)

aile,anne,Corona,diyabet,istanbul,Sağlık

Corona virüse yakalanan genç kız diyabet hastası oldu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!