G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Çoklu Takip Modeli, başarı için ödevleri sürekli takip ediyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çoklu Takip Modeli, başarı için ödevleri sürekli takip ediyor / Haberin Peşinde Urfa

Birikim Kurs tarafından geliştirilen “Çoklu Takip Modeli” tanıtıldı. Liselere ve üniversitelere hazırlık için uygulanan ve özgün bir yaklaşımla hazırlanan yeni kurs modeli, bütün alanları ile öğrencilerin sürekli takip edildiği bir uygulama tasarımı olarak geliştirildi. Bu modele göre öğrencilere her hafta ödev veriliyor ve ödevler akademik takip saatinde kontrol ediliyor.

Birikim Kurs, “Çoklu Takip Modeli” adlı yeni bir kurs modelini tanıttı. İstanbul Üniversitesi Baltalimanı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen lansman programına; Birikim Okulları genel müdür yardımcıları ve Birikim Kurs kurucuları katıldı. Programın başında, Birikim Okulları’nda uygulanan Hayat Denge Modeli’ni anlatan bir video gösterildi.

“Devam ve devamsızlık takibini önemsiyoruz”

Daha sonra Birikim Kurslar ve Yayınlar Koordinatörü Resul Duman tarafından Çoklu Takip Modeli’nin tanıtımı yapıldı. Resul Duman, “Kaliteli bir eğitim ve yüksek bir başarı için öğrencilerimizin devam ve devamsızlık takibini önemsiyoruz. Her hafta öğrencilerinize ödev veriyor ve verdiğimiz ödevleri akademik takip saatinde kontrol ediyoruz. Sınırsız yayın uygulamamızla çalışmada sınır tanımayan öğrencilerin yanındayız” ifadelerini kullandı.

Duman, özellikle sınav hazırlık grubu öğrencilerine her hafta düzenli olarak deneme sınavı uygulandığını belirterek, öğrencilerin anlamadığı konuları maksimum beş öğrenciyle oluşturdukları “Re Call” çalışmaları ile giderdiklerini söyledi. Öğrencilerin çözemedikleri soruları “Bi Sor Bi Çöz” etütlerinde branş öğretmenlerine sorma imkanı bulduğuna işaret eden Duman, her öğrencinin öğrenme hızının farklı olduğunu; bu nedenle öğrencilerin “hedef” ve “net” çalışmaları üzerinden takip edildiğini söyledi.

“Öğrencilerimize kendi eksikliklerinden oluşan bir kitap veriyoruz”

Resul Duman, özgün bir yaklaşımla hazırlanan Çoklu Takip Modeli’nin özelliklerine de değinerek, şunları kaydetti: “Her öğrencimize sadece kendi eksikliklerinden oluşan kişiye özgü kitap veriyoruz. Öğrencilerimiz birikimli rehberler tarafından uygulanan test ve envanterlerle daha yakından takip ediliyor. ‘Bilge Baykuş’ uygulamamız ile öğrencilerimiz ferah ve nezih bir ortamda haftanın belli günlerinde ders çalışma imkanı buluyor. Bölüm başkanlığı sistemimizle tüm kurslarımızın eğitimini yakından takip ediyoruz. ‘Birikim Dijital Okul’ ile öğrencilerimiz istedikleri her yerde konu dinleyebiliyor, soru çözebiliyor” ifadelerine yer verdi.

Lansman programı protokol konuşmaları ve kokteyl ile sona erdi.

Hibya Haber Ajansı

Çoklu Takip Modeli, başarı için ödevleri sürekli takip ediyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!