G-CV0ZL47F6D
USD32,52
EURO34,93
GBP40,77
BIST9.887,04
GR. ALTIN2.455,83
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Çocuklarını kemerle dövdü; anne, yetkililerden yardım istedi!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Çocuklarını kemerle dövdü; anne, yetkililerden yardım istedi! / Haberin Peşinde Urfa

Çocuklarını kemerle dövdü; anne, yetkililerden yardım istedi!

Iraklı 6 çocuk annesi kadın, Türkiye’den sınır dışı edilen kocasının yanında götürdüğü çocuklarına şiddet uyguladığı görüntülere ulaşınca Irak ve Türk yetkililerden yardım istedi. 

Iraklı Ammar Fatlı Ali Alemarah ve 14 yıllık eşi Ashjan Khalaf Jasım Aljuybır, 5 ve 13 yaşları arasında bulunan 4’ü kız, 2’si erkek 6 çocukları ile birlikte 3 yıl önce Türkiye’ye turist vizesi ile gelip Samsun’da kalmaya başladı.

Kaçakçılıktan sınır dışı edildi

Sözcü’nün haberine göre; Samsun’da IŞİD şüpheli olarak gözaltına alınan Ammar Fatlı Ali Alemarah’ın evinde yapılan aramada da bir miktar kaçak sigara ele geçti. Alemarah hakkında “terör ve kaçakçılık” suçlamasıyla soruşturma başlatıldı. Terör yönünden suç unsuru bulunmayan Ammar Fatlı Ali Alemarah serbest bırakılarak sınır dışı edildi. Çocuklar ile eşi ise Samsun’da kaldı.

Sahte pasaportla giriş yaptı

Bir süre sonra pasaportundan bir harf değiştirip Türkiye’ye giriş yapıp Samsun’daki ailesinin yanına gelen Ammar Fatlı Ali Alemarah, eşi ile kavga edince komşuları polise “aile içi şiddet” ihbarında bulundu. Eve giden polis Ammar Fatlı Ali Alemarah’ın Türkiye’ye giriş yasağının bulunduğunu ve sahte pasaport ile ülkeye giriş yaptığını tespit etti.

Bu kez de hakkında “sahte pasaporttan” yasal işlem başlatılarak yeniden sınır dışı edildi. Ammar Fatlı Ali Alemarah ülkesine gönderilirken eşini Samsun’da bırakıp ancak çocuklarını yanına alıp götürdü.

Çocukları için yardım çığlığı!

Irak hükümetinden ve Türk yetkililerinden çocuklarının kurtarılması için yardım isteyen Iraklı anne, “Allah’ım çocuklarım sana emanet. Allah’ım sana sığınıyorum, çocuklarımı kurtar. Senden başka hiç kimsem yok. Irak hükümetinden yardım diliyorum. Ne olur yardım edin. Yüce Türk devletinden de bana bu konuda yardımcı olmalarını rica ediyorum, yalvarıyorum. Irak hükümetine yalvarıyorum. Bana yardım edin çocuklarımı kurtarın” diye gözyaşı dökerek yardım istedi.

Anneye ulaşan görüntülerde babanın 13 yaşındaki kızı Asal Ammar Fathı Alemarah’ı kemerle dövmesi, küçük kızın feryatları ve 10 yaşındaki Mustafa’nın babasına engel olmaya çalışmasının görüntüleri yürekleri dağladı.

ıraklı baba şiddet,çocuklarını kemerle dövdü,ammar fatlı ali alemarah

Çocuklarını kemerle dövdü; anne, yetkililerden yardım istedi!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!