G-CV0ZL47F6D
USD32,41
EURO34,84
GBP40,81
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.432,59
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

CHP’li Çetin Sakarya Et ve Süt Kurumu önüne gitti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Çetin Sakarya Et ve Süt Kurumu önüne gitti / Haberin Peşinde Urfa

SAKARYA – 22.03.2023 – HİBYA CHP Adapazarı İlçe Başkanı Füsun Çetin, Sakarya Et ve Süt Kurumu önünde ucuz et almak için sabahın 5’in de kuyruğa giren vatandaşların talep, görüş ve önerilerini dinledi.

Çetin, şu ifadelere yer verdi:

Vatandaşa bir dokunduk bin ah işittik. Sakarya Et ve Süt Kurumu Merkez Satış Mağazası bölgenin tek satış mağazası olup, çevre il ve ilçelerden de dahil 1 kg. Kıyma, 1 kg. Kırmızı parça et alabilmek için gece 24.00’de gelip sıraya giren ve araçları içinde nöbetleşe bekleyen ailelerle dolup taşıyor. Çoğu aileler 1 kg. Fazla kıyma ve kırmızı parça et alabilmek için ailece gelip sıraya giriyorlar. Her bir kişiye bir sıra numarası verildiği Et ve Süt Kurumu satış mağazasında her bir kişiye sadece birer paket kıyma ve kırmızı et alma imkanı sağlanmaktadır.Piyasada kıymanın 1 kg’ının 250-300 TL., kırmızı etin ise 350-400 TL. olduğu gerçeği ile 1 kg. Kıymayı 119 TL., kırmızı eti de 140 TL.’ ye alabilmek için çile çeken Sakarya halkı, bu izdiham ve yığılmanın önlenebilmesi için satış mağazalarının çoğaltılmasını, hatta ilçelere de birer satış ofisi açılmasının uygun olacağı talebini iletiyorlar.”

Çay ve poğaça ikram etmek için Sakarya Et ve Süt Kurumu’na gittiklerini ifade eden çetin şöyle devam etti:

“Bugün çay ve poğaça ikram etmek için gittiğimiz kurumun önündeki vatandaşlarımızın ortak tepkisi 21 yıllık AK Parti iktidarının bizleri ramazan öncesi 1 kg ucuz kıyma alabilmek için akşamdan sabaha sokakta nöbet tutar hale getirmesinin hesabını sandıkta kararlı bir şekilde soracağız olmuştur. CHP Adapazarı İlçe Başkanlığı olarak sırada bekleyen vatandaşlarımızla dertleşmemizden çay poğaça ikram etmemizden rahatsız olup polis çağıran kurum müdürüne sesleniyoruz.

Sakarya et kombinası müdürü Önder Dağdelen sizin göreviniz vatandaşın ucuz ete ulaşımını sağlamak iktidarın borazanlığını yapmak, polis çağırıp faaliyetlerimizi engellemeye çalışmak değil. Ortada bir yasadışılık varsa vatandaşını 1kg kıyma için sabahın kör karanlığında kuyruğa mahkum eden AKP iktidarın uygulamalarıdır.

AK Parti iktidarının yoksulu hiçe sayan politikalarının, en temel demokratik taleplerin bastırılmasına yönelik anlayışının bitmesine az kaldı. 15 Mayıs sabahı yepyeni bir Türkiye’ye uyanacağız hep birlikte.”


Hibya Haber Ajansı

CHP’li Çetin Sakarya Et ve Süt Kurumu önüne gitti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!