1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Can kaybı artıyor

Can kaybı artıyor

featured

Can kaybı artıyor / Haberin Peşinde Urfa

Sağlık Bakanlığı günlük koronavirüs verilerini açıkladı. Buna göre Türkiye’de son 24 saatte 256 yurttaş koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi, 17 bin 543 yeni vaka tespit edildi.

Bugün açıklanan verilerle birlikte Türkiye’de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin toplam sayısı 19 bin 371’e, toplam vaka sayısı 2 milyon 118 bin 255’e yükseldi. Dün açıklanan verilerde 254 kişinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı, bugün sayı 256’ya yükseldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca verilere ilişkin yaptığı açıklamada “Bugün tespit edilen 3.199 yeni hastamız var. Hasta ve vaka sayılarındaki düşüş etkisini hastane yükümüzde de göstermeye başladı. Ümidimiz bu iyileşmenin yakın zamanda kayıplarımızın sayısına da yansıması. Aşı kampanyası sonuna kadar tedbirde ısrar edelim” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Can kaybı artıyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!