G-CV0ZL47F6D
USD32,37
EURO34,78
GBP40,75
BIST10.082,77
GR. ALTIN2.440,62
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bu Prime Day’de ev eşyalarınızı yenilemenin tam zamanı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bu Prime Day’de ev eşyalarınızı yenilemenin tam zamanı / Haberin Peşinde Urfa

Amazon.com.tr’de seçili ürünlerde yılın bugüne kadarki en iyi indirim oranlarını sunan Prime Day’de kişisel bakım, bebek, elektronik, gıda gibi ürünlerin yanı sıra evinizdeki eşyaları yenilemek için ihtiyaç duyduğunuz tüm ürünlerde de kaçırılmayacak indirimler sunuluyor.
Amazon.com.tr bu yıl 17 Temmuz’a kadar sürecek Prime Day’de kuralları tersine çevirdi ve Prime İndirim Avcıları’na gelen 1 milyonu aşkın talep doğrultusunda indirime giren ürün ve markaları müşteriler ile birlikte belirledi.

Amazon’un 2015 yılından bu yana her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği, Prime üyelerine özel kaçırılmayacak indirimler ve fırsatlar sunan Prime Day’de, evlerindeki eşyaları yenilemek isteyenler için de kaçırılmayacak indirimler sunuluyor. Siz de 17 Temmuz’a kadar ev tekstili, uyku setleri, aydınlatma, ev dekorasyonu, resim, poster, tablo, temizlik malzemeleri ve mobilya gibi eviniz için aradığınız her şeyi çok uygun fiyatlarla Amazon.com.tr'de bulabilirsiniz.

Ayrıca Amazon.com.tr, bu yılki Prime Day’de kuralları değiştirerek Prime üyelerine özel indirimlerin uygulandığı ürünleri, müşterilerinin geri bildirimlerine göre belirledi. Müşteri odaklılığıyla tanınan Amazon Türkiye, müşterilerin en çok önerdikleri indirimleri belirlemek için tanınmış influencer’lar ve yayınlardan oluşan Prime İndirim Avcıları'nı görevlendirdi. Prime İndirim Avcıları, Prime Day öncesinde takipçilerine ve okuyucularına ulaşarak müşterilerin en çok hangi ürünlerin indirime girmesinden heyecan duyacaklarını öğrenirken, 1 milyonun üzerinde indirim önerisi topladı. Prime Day'in başlamasıyla birlikte, Prime Fırsat Avcıları tarafından seçilen moda, kitap, ev aletleri ve daha birçok kategorinin yanı sıra ev ve yaşam kategorisinde de en çok önerilen ürün ve markalar Prime üyeleri için indirime girdi.

Ev ve yaşam kategorisindeki eşsiz indirimlere buradan ulaşabilirsiniz.

Prime üyesi olmanın tam zamanı

Prime'a katılmak isteyen müşteriler www.amazon.com.tr/prime adresinden 30 gün boyunca ücretsiz deneme başlatabilirler. İşte Prime üyeliğin bazı avantajları: 

Hızlı ve ücretsiz teslimat: Amazon Prime üyeleri, sepet miktarına bakılmaksızın aynı gün, ertesi gün, iki gün ve randevulu teslimat seçeneklerinden yararlanabiliyor.

Prime'a Özel Fırsatlar: Prime üyeleri sınırlı süre için geçerli olan indirimlere ve yalnızca Prime'a özel ek indirimlere erken erişim elde ediyor. Prime üyeleri ayrıca belirli ürünlerde 250 TL ve üzeri alışverişlerinde sepette yüzde 10 indirimden faydalanıyor.

Prime Video: Amazon Prime üyeleri, Prime Video ile aralarında “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” ve “Rüyanda Görürsün” gibi ödüllü birçok Amazon Originals film ve dizisinin de bulunduğu içeriklere ek ücret ödemeden primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’leri üzerinden Prime Video uygulaması aracılığıyla sınırsız bir şekilde erişebiliyor.

Prime Gaming: Prime Gaming ile tüm Prime üyeleri önde gelen oyunlarda oyun içi ayrıcalıklar, her ay yenilenen ücretsiz oyunlar ve Twitch.tv’de sevdikleri bir yayıncıya aylık abonelik hakkıyla bütünsel bir oyun deneyiminin keyfini çıkarabiliyor.

Henüz Prime üyesi değilseniz www.amazon.com.tr/prime adresinden hemen üye olup Prime ayrıcalıklarından ve Prime Day fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

Bu Prime Day’de ev eşyalarınızı yenilemenin tam zamanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!