G-CV0ZL47F6D
USD32,53
EURO34,90
GBP40,78
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,94
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bitget, Ağustos 2023 Koruma Fonu Değerleme raporunu yayınladı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bitget, Ağustos 2023 Koruma Fonu Değerleme raporunu yayınladı / Haberin Peşinde Urfa

Dünyanın önde gelen kripto türevleri ve Copy Trade (işlem kopyalama) platformu Bitget, Ağustos 2023 Koruma Fonu Değerleme raporunu yayınlayarak fonun değerinin Kasım ayından bu yana 300 milyon ABD dolarını aştığını açıkladı. Fonun değeri Ağustos ayında ise 357 milyon ABD dolarına ulaştı.

Dünyanın önde gelen kripto türevleri ve Copy Trade (işlem kopyalama) platformu Bitget, Ağustos 2023 Koruma Fonu Değerleme raporunu yayınlayarak fonun değerinin Kasım ayından bu yana 300 milyon ABD dolarını aştığını açıkladı. Fonun değeri Ağustos ayında ise 357 milyon ABD dolarına ulaştı.

Ağustos 2022'de hizmete giren Bitget Koruma Fonu, kullanıcıların kripto varlıklarını korumayı amaçlayan, platformun kullanıcı koruması ve finansal güvenliğe olan bağlılığını yansıtan öncü bir uygulama olarak öne çıkıyor. Fonun açılışı 200 milyon ABD doları değerle başladı ve mücbir sebepler, bilgisayar korsanlığı saldırıları veya ekstrem piyasa durumları karşısında kullanıcıların varlıklarını korumak için sağlam bir finansal kalkan oluşturuldu.

Koruma Fonu, tamamen kendi kendini finanse ediyor, ayrıca ileri derecede operasyonel esneklik ve otonomluk sunuyor. Bu yaklaşım, herhangi bir dış bürokrasi veya mevzuat düzenlemesi gerektirmeksizin hızlı ve etkin bir varlık teminatı sağlıyor. Bitget, dış etkenlere karşı istikrarını ve likiditesini daha da artırmak için Kasım 2022'de fonun değerini BTC, USDT ve USDC dahil olmak üzere çeşitlendirildi ve yüksek likiditeye sahip bir kripto para portföyünü kapsayacak şekilde 300 milyon ABD dolarının üzerine çıkardı.

“Düzenli raporlamalarımızla fonun performansına ilişkin tam şeffaflık sağlamayı amaçlıyoruz”

Bitget Yöneticisi Gracy Chen, güven inşa etmek için şeffaflığın gücüne inandığını vurgulayarak Koruma Fonu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Dürüstlük Bitget'te güvenin temel dayanağıdır. Müşterilerimizi bilgilendirmek en büyük önceliğimizdir. Kullanıcılarımızla Bitget Koruma Fonu'na ilişkin en yeni gelişmeleri paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Düzenli raporlamalarımızla fonun performansına ilişkin tam şeffaflık sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

Bitget'in Koruma Fonu'na yönelik günlük takibi, fonun değerinin Ağustos ayı boyunca 300 milyon ABD dolarının üzerinde seyrettiğini ortaya koyuyor. Ağustos ayında Bitcoin fiyatlarında yaşanan dalgalanma, fonun defter değerinin 357 milyon ABD dolarının üzerine çıkmasına neden olurken, ortalama değer 345 milyon ABD doları olarak kaydedildi.

Koruma Fonu’nun değeri üç yıl boyunca sigortalanıyor

Bitget'in en üst seviyede istikrar sağlama konusundaki değişmez kararlılığını vurgulayan Koruma Fonu'nun değeri, para çekme işlemi olmaksızın üç yıllık süre boyunca herhangi bir düşüşe karşı sigortalanıyor. Coin fiyatlarındaki dalgalanmalar nedeniyle fon değerinde olası düşüş olması durumunda Bitget, duruşunu sürekli olarak güçlendirme ve fon bakiyesinin istikrarlı şekilde 300 milyon ABD dolarının üzerinde kalmasını sağlama taahhüdünde kararlılığını koruyor.

Bitget'in şeffaflığa olan bağlılığı Koruma Fonu Değerleme raporunun da ötesine uzanıyor. Bitget, Aralık 2022'den bu yana sürekli olarak doğrulanabilir Rezerv Kanıtı verileri sağlayarak kullanıcılara varlıklarının güvenliği konusunda daha fazla güvence sunuyor. Ayrıca Bitget, kullanıcılara halka açık cüzdan adresleri de dahil olmak üzere kapsamlı fon bilgilerine sınırsız erişim sağlamaya devam ediyor.

Bitget, sık sık yaptığı bilgilendirici açıklamalarla şeffaflığa öncülük ederek güvenlik ve güvenilirlik konusunda tavizsiz bir kararlılık sergiliyor.

Koruma Fonu’yla ilgili daha ayrıntılı bilgi için lütfen burayı ziyaret edin.

Bitget Koruma Fonu Ağustos Ayı Değerleme Sonuçları:

En yüksek değer: 357,7 milyon ABD doları (9 Ağustos)

En düşük değer: 332,4 milyon ABD doları (19 Ağustos)

Ortalama değer: 345,3 milyon ABD doları

Türk kullanıcılara özel TL yatırma ve işlem maratonu başladı

Öte yandan Bitget Türkiye, TL yatırma ve işlem maratonunu başlattı. Kampanya kapsamında yüzde 50’ye varan indirim ve 20 bin USDT, Türk kullanıcılar tarafından paylaşılacak. Kampanyayla ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşılabilir.

 

Hibya Haber Ajansı

Bitget, Ağustos 2023 Koruma Fonu Değerleme raporunu yayınladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!