G-CV0ZL47F6D
USD32,36
EURO34,79
GBP40,65
BIST10.208,65
GR. ALTIN2.395,96
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

BİLSEM ekibi, ilk ve ortaokul öğrencilerine robotik kodlama eğitimleri veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BİLSEM ekibi, ilk ve ortaokul öğrencilerine robotik kodlama eğitimleri veriyor / Haberin Peşinde Urfa

Balıkesir Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinden Robiyotiklim ekibi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine robotik kodlama eğitimleri veriliyor.

Balıkesir Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerinden Robiyotiklim ekibi tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine robotik kodlama eğitimleri veriliyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi; ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik gönüllü olarak robotik kodlama dersi veren Balıkesir Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencilerine, eğitim verecekleri okullara kolayca ve güvenli bir şekilde gidebilmelerini sağlamak amacıyla ulaşım desteği veriyor. BİLSEM’in Robiyotiklim ekibi üyeleri; Elifnaz Cantürk, Arda Özçelik, Ege Erol Kozan, Bengisu Tanem Gevenesli, Aytunç Örencik, Ceylin Afacan ve Elifnaz Güzel, danışman öğretmenleri Dr. Leyla Ayverdi ile birlikte son olarak Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileriyle paylaşımda bulundular. Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi (BİGEP) kapsamında gerçekleştirilen uygulamayla özellikle kırsal alanda bulunan okullarda etkinlikler gerçekleştiren ekip, öğrencilerle interaktif olarak eğitici çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ayvalık’ta gerçekleştirdikleri eğitimin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı olarak Burhaniye’de faaliyet gösteren Balıkesir Çiftçi Eğitim Merkezi’ni (BAÇEM) ziyaret eden Robiyotiklim ekibi burada laboratuvarlarda incelemelerde bulunarak neler yapıldığı hakkında bilgi aldı. Koleksiyon bahçesinde bulunan aromatik bitkileri, tarla ve seraları da inceleyen genç beyinler, aromatik bitki yetiştiriciliği konusunda BAÇEM Müdürü Nazım Tanrıkulu’dan bilgi aldı.

Hibya Haber Ajansı

BİLSEM ekibi, ilk ve ortaokul öğrencilerine robotik kodlama eğitimleri veriyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!