G-CV0ZL47F6D
USD32,44
EURO34,74
GBP40,80
BIST9.915,62
GR. ALTIN2.441,87
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bermuda’dan evden çalışanlara 1 yıllık vize

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bermuda’dan evden çalışanlara 1 yıllık vize / Haberin Peşinde Urfa

ABD’nin doğu sahilinin yaklaşık bin 230 kilometre açığında bulunan ada ülkesi Bermuda, evden çalışanlar ile lisans ve üzeri programlarda uzaktan eğitim gören öğrenciler için ‘corona virüsü vizesi’ başlatıyor. Buna göre 1 Ağustos’tan itibaren 236 dolar karşılığında Bermuda’da 1 yıllık oturma hakkı elde edilebilecek. 

Yedi ana ada ve 150 küçük adadan oluşan Bermuda, evden çalışanlar ile lisans ve üzeri uzaktan eğitim gören öğrencilere yönelik vize programı başlattı. Bloomberg’de yer alan habere özellikle uzaktan çalışma sistemine geçen kişileri adaya çekmeye çalışan hükümet, 236 dolar karşılığında 1 yıllık Bermuda Adaları’nda oturma izni verecek. Hükümet, ülkenin ana gelir kalemi olan turizmin durma noktasına gelmesiyle ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemden geçildiğini, bu vize programının kendilerine yeni gelirler yaratabileceğini açıkladı.

‘SALGINI KONTROL ALTINDA TUTTUK’

Başbakan David Burt, dünyanın değiştiğini söyleyerek, “Bermuda’da artık uzun süreli ziyaretçiler görmek istiyoruz” dedi. Başbakan Burt, “Bermuda’da titizlikle uyguladığımız testler, takip bileklikleri ve maske kullanımı ile salgını kontrol altında tuttuk. Şimdiye kadar 150’den az vaka görüldü ve dokuz ölüm gerçekleşti. Şu anda sadece altı aktif vaka bulunuyor” diye konuştu. Davit Burt, Bu nedenle adalarının yabancılar için son derece güvenli olduğunun altını çizdi.

SAĞLIK SİGORTASI VE ÇALIŞTIĞINA DAİR BELGE GEREKLİ

Bermuda’nın öncelikli hedefi ABD’li vatandaşlar. Ülkede salgın hızla devam ediyor. Diğer yandan birçok büyük şirket evden çalışma sistemine geçmiş durumda. Hükümet, 1 Ağustos’ta hayata geçecek olan yeni vize programını ilk olarak ülkenin doğu sahillerinde yer alan New York, Boston, Miami gibi şehirlerde pazarlayacak. Doğu Karayipler’de bulunan bir başka ada ülkesi Barbados da benzer bir vize programını hayata geçirdi.

Başbakan Burt, Bermuda’nın ziyaretçilerin ikametgahına alışık olduğunu, salgın öncesi emekliler için benzer bir vize programları olduğunu dile getirdi. Adada 1 yıllık oturma hakkı almak için gerekenler, 236 dolarlık başvuru ücreti, sağlık sigortası ve bir şirkete bağlı olarak çalışıldığını gösteren belge.

Bermuda’dan evden çalışanlara 1 yıllık vize

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!