G-CV0ZL47F6D
USD32,23
EURO34,99
GBP41,14
BIST10.676,65
GR. ALTIN2.417,13
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Bergen’in doktoru yıllar sonra itiraf etti: Yüzünü zımparalayıp göz yuvası yaptık

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bergen’in doktoru yıllar sonra itiraf etti: Yüzünü zımparalayıp göz yuvası yaptık / Haberin Peşinde Urfa

Türk müziğinin önemli isimlerinden Bergen’in hayat hikayesinin beyaz perdeye taşınmasıyla birlikte ünlü yıldızın hayatı yeniden gündeme geldi. Yaşadığı trajik hayat öyküsüyle hafızalarda yer edinen Bergen’in doktoru yıllar sonra konuştu. Prof Dr. Onu Erol yıllar sonra kezzap saldırısına uğrayan Bergen’i nasıl tedavi ettiğini anlattı. Ünlü şarkıcının tedavi olmak için geldiğinde çok kötü durumda olduğunu söyleyen Erol “Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım. Eksik olan deriler vücudunun başka yerinden alınan derilerle kaplandı” ifadeleriyle o günü anlattı.

Bergen’in hayat hikayesinin sinemaya taşınmasıyla ünlü yıldızın yaşadığı trajedi bir kez daha gündeme geldi. Kiralık bir saldırgan tarafından önce kezzap saldırısına uğrayan ve bir gözünü kaybeden Bergen daha sonra eşi Halis Serbest tarafından öldürülmüştü. Beyaz TV’deki bir programda konuşan Bergen’in doktoru Onur Erol zorlu tedavi sürecini yıllar sonra anlattı.

VÜCUDUNU ZIMPARALADIM

Bergen’in tedaviye geldiğinde çok kötü bir durumda olduğunu sötleyen Erol “Böyle şeylerin tedavisi çok zordur. 40 sene geçti üzerinden. Tedavisini ben üstlendim, iyiliğimi yaptım ve unuttum. Çok kötü bir durumdaydı. Benden yardım istedi, o zamanki şartlarda ben de elimden geleni yaptım”

BERGEN ÜMİDİNİ KESMEDİ

“Bergen gelecekten hala ümidini kesmemişti. Gözünün içine kadar yanıktı. Kabarmaları yüzünden vücudunu zımparaladım. Eksik olan deriler vücudunun başka yerinden alınan derilerle kaplandı. Tedavisine bel bağlayan bir hastaydı, şımarık olmayan bir kadındı. Hayata bağlılığını sanata bağlılığını büyük bir dirayetle yerine getirdi, Bergen de bu vardı” ifadeleri dikkat çekti.

GÖZ YUVASI YAPTIM

Onur Erol, “Bergen yüzünün yanık yerlerini makyajla kapatıp, sahnelere çıktı ve tekrar sanatını icra etti. Bu çok önemli bir şeydir. Tedavi durmadan iki yıl boyunca sürdü. Kezzap yanığı en kötü yanıktır. Göz yuvası yaptım. Protez göz konulması için ama vakti olmadı” şeklinde konuştu.

bergen,sinema,halis,serbest

Bergen’in doktoru yıllar sonra itiraf etti: Yüzünü zımparalayıp göz yuvası yaptık

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!