G-CV0ZL47F6D
USD32,39
EURO34,79
GBP40,69
BIST10.005,52
GR. ALTIN2.440,01
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak

Başkan Mısırlıoğlu: “Gebeceler halkı sizden bunun hesabını bir gün soracaktır”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başkan Mısırlıoğlu: “Gebeceler halkı sizden bunun hesabını bir gün soracaktır” / Haberin Peşinde Urfa

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, düzenledikleri toplantıda Afyonkarahisar’ın Gebeceler Belde Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

AFYONKARAHİSAR-07.10.2022-HİBYA-CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, düzenledikleri toplantıda Afyonkarahisar’ın Gebeceler Belde Belediye Başkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Afyonkarahisar’ın Gebeceler Belde Belediye Başkanı Hüseyin Toğulluk’un mazbatası, ruhsatsız silah taşıma suçundan 1 yıl 3 ay ceza alması nedeniyle iptal edildi.

Hüseyin Toğulluk’un başkanlık mazbatasının elinden alınması ile yeni başkan seçimi için meclis üyelerinin, 10 Ekim’de dördüncü kez bir araya geleceği belirtildi.

Belde yönetimi için kasıtlı olarak kayyum atanmasından yana olan AK Partili üyeleri eleştiren Köksal ve Mısırlıoğlu, Gebeceler Kasabası halkına ayıp edildiğini söyledi.

Milletvekili Köksal, AK Partili üyelerin Belediye Meclisi’ni feshetmek istediğini iddia ederek seçimin 1 saat sonraya ertelenebileceği halde 4 gün sonraya ertelenmesinin demokrasiye darbe niteliği taşıdığını söyledi.

Başkan Mısırlıoğlu da meclis üyelerine “Bu işi sürüncemede bırakıyorsunuz. Bu kasaba sizden bunun hesabını bir gün soracaktır.” diyerek tepkisini dile getirdi.

Gebeceler kasabasına kayyum atanmasının halkın iradesini hiçe saymak olduğunu söyleyen Mısırlıoğlu,“Millet iradesi ile seçilen meclis üyeleri bu kasabaya bir başkan seçemiyorsa Gebeceler halkına haksızlık yapılıyor demektir. Demokrasiyi ayaklar altına alıp kayyum atansın istiyorsunuz. Uzlaşmak, millet iradesini yüceltmek varken kasti olarak toplantı 4 gün sonraya erteleniyor. Gebeceler’in iradesine ilk sahip çıkması gerekenler sizlersiniz.” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Başkan Mısırlıoğlu: “Gebeceler halkı sizden bunun hesabını bir gün soracaktır”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.
Giriş Yap

haberinpesinde.com - Şanlıurfa Haber - Urfa Haber - Urfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber Sitesi - Şanlıurfa Haber - En Yeni ve En Doğru Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!